Разом
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
7 017
4
+412

Опис Разом

COVID-комедія про труднощі відносин під час локдауну та своєрідну паралель між кризою у відносинах та кризою в світі.

В центрі сюжету невелика історія одного подружжя. Він – грубуватий бізнесмен-консерватор. Вона - свідома прогресивна жіночка, яка працює з біженцями. Вони вже давно не люблять один одного, але залишаються разом заради дитини. Звичну ситуацію ускладнює та обставина, що країна закривається на локдаун через коронавірус. А відтак, тепер парочці доведеться не просто зрідка бачитись, а проводити поруч довгі дні самоізоляції...

Фільм «Разом» (2021) варто дивитись під час карантинних обмежень, а в українському перекладі кінострічка доступна онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Разом онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Мандаринка
    #4 Мандаринка Троянці 30 квітня 2023 22:28
    На початку було незвично дивитись у форматі, де герої спілкуються з глядачем, але історія дуже класно прописана і актори настільки гарно її прожили, що прям вау. І це ж не тільки про ковід, частина роздумів доволі універсальна для різних ситуацій і, в тому числі, накладається на реалії війни.
    0
  2. Olena.Ya
    #3 Olena.Ya Троянці 26 січня 2023 18:33
    Дуже нудне кіно
    0
  3. Катерина Київська
    #2 Катерина Київська Троянці 3 грудня 2021 09:55
    Класний фільм, монологи МакЕвоя дуже прикольно прописані, фільм змушує задуматись над тим, як на кого вплинув локдаун, хоча точно без МакЕвоя фільм би таким харизматичним не вийшов би)
    0
  4. Гість Роман
    #1 Гість Роман Рутульці 17 жовтня 2021 12:32
    Це кіно не про нас. Я на початку пандемії як і більшість українців дорвались до можливості попрацювати на власному обійсті. І жодних проблем
    +1
Авторизація