Фінч
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
75 916
14
+272300

Опис Фінч

Симпатична наукова фантастика про життя після апокаліпсису із Томом Генксом у головній ролі. 

За сюжетом, потужний спалах на Сонці практично знищив людство та майже усе живе на Землі. Вціліти вдалося вже немолодому винахіднику Фінчу та його собаці, яким пощастило сховатись у підземному бункері. Щоправда, Фінч смертельно хворий і переживає, що після його смерті, не буде кому подбати про його улюбленця. Інженер-робототехнік вирішує, що в нього є час аби створити андроїда, який би дбав про песика. Створивши робота, Фінч намагається навчити нового «співмешканця» радощам життя...

Фільм «Фінч» (2021) доступний до перегляду онлайн мовою оригіналу з українськими субтитрами на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Фінч онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 14:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. glormond
    #8 glormond Троянці 4 грудня 2021 16:43
    Я в захваті від цього фільму, напевно краща стрічка цього року. Спочатку є деякі сюжетні асоціації з "Я легенда", але потім ти розумієш, що це зовсім інше кіно. Добре, що не читав коментарі перед переглядом, адже читаючи деякі з них складається враженення, що ми з вами дивились різні фільми :)
    +4
    1. Vjacheslav
      #7 Vjacheslav Троянці 12 лютого 2022 22:12
      Також на початку нагадало фільм "я легенда", але потім сюжет пішов інакше )
      Мені також фільм сподобався і я дивився його взагалі не знаючи про що він, без коментарів та трейлеру. Не жаліб що подивився.
      +1
  2. Rim
    #6 Rim Троянці 23 листопада 2021 21:59
    Не розумію чому всі в захваті від фільму.
    Коли пройшло 15 хв фільму мені згадався фільм з Уілом Смітом (в далекому 13му вийшов фільм з Уілом Смітом та його сином Джайденом) - такі ж враження - ні сюжету, ні історії, і актору напрягатися не треба з роллю: зрозуміло з перших хвилин що постапокаліпсис і що він помирає.
    Найняли крутого актора (один з найулюбленіших, до якого нема претензій) який і витягнув фільм.
    Банальний "ніякий" фільм який можна подивитися лише раз і то для галочки.

    PS: З вищезгаданим Уілом Смітом ще в 2007 році вийшов фільм де є постапокаліпсис, де є собачка і драма, але фільм побудований так що було дуже цікаво дивитися і у фільма є, навіть, 2 різні кінцівки - цей фільм я неодноразово переглядав
    -1
  3. Артем
    #5 Артем Рутульці 8 листопада 2021 09:47
    У світі де нема їжі, і можливості її виростити,(потім можливосі всеж таки з'являются), де кожна банка - це чієсь життя - геній робототехнікі (судячи по пром роботам з якими працюю, Джеф - це кілька тисяч унікальних надскладних запчастин зі всього світу) робить цю Дивовижу чудесну, для того щоб забирати цю їжу у голодуючих.
    Чому навчив цей пес? Що він зробив? Лише тупо гавкає там де не треба весь час, у безпеці.
    Я не розумію, чому ніхто не осуджє морального виродка скотолюба Фінча?
    Якесь суцільне скотство.
    Дуже нагадує реальну ісорію з Англійцем, який замість 64 приречених афганців вивіз 112 собак.
    -12
    1. Некритик
      #4 Некритик Троянці 8 листопада 2021 21:29
      Ви мабуть не звернули увагу, яку книжку відцифровував Фінч, бо певно не читали її, а якщо читали,то геть не зрозуміли нічогісько. Бо головна думка книги,як і фільму, це від-по-ві-даль-ність. Мені дуже цікаво, де ви розгледіли в основних функціях Джефа завдання відбирати їжу, адже він на 33:38 вчить його абсолютно протилежного вашому твердженню. І це не враховуючи основних правил робототехніки (Азімов на "минуточку")доповнених своїм 4м пунктом.
      Чому вчить пес??!!.. - тому ,що й кущ троянд на клумбі, тому самому, про що співають цикади... Шкода,що робот Джеф це зрозумів а людина Артем - ні(((.
      Може моральний виродок в даному випадку не Фінч,а той кого ви зустрічаєте по той бік дзеркала? Бо людина може про себе подбати, а тварина ні. Зізнаюсь чесно, якби в мене виникла ситуація де б мені треба було обирати один Добрік,чи дюжина Артемів,то мені б не довелося обирати.))
      +16
      1. Артем
        #3 Артем Рутульці 9 листопада 2021 18:37
        Відповідальність – це коли робиш все, аби врятувати людей: жиночку, дочку, а коли ти, замість цього усамітнюєшся з собакою, це як мінімум інфантілізм…
        І до сраки що там сканувал, і які закони мугикав – головне це результат. Якщо їжа не продукуєтся , а людство як таке під загрозою – то кожна банка знайдена в театрі та сожрана животним – це мінус для якоїсь білітерки яка вижила, як ти це викручуй. Інша справа, якщо, вона буде дійсна корисна для якогось поселення.
        Стверджувати що тварина не може про себе подбати, це - типово для покоління сніжинок в білих пальтах.
        Доречи про книжки, юначе, хіба там першою сторінкою не написано, що обзивати незнайомих анонімно – так чоловіки не роблять?
        Що до можливості вибрати дюжину Артемів – нема в Вас юначе такої можливості – ні на війні, ні у тилу ми не зустрінемось, і влади такої в тебе не буде ніколи, бо світ білих пальт дуже віддалений від цієї планети.
        -4
        1. Vjacheslav
          #2 Vjacheslav Троянці 12 лютого 2022 22:09
          Та суть не про порятунок людей, а про відповідальність! Ми відповідаємо за тих кого приручили. Опишу простіше. Наприклад є людина, яка має здібності до створення штучного інтелекту(але ніхрена не розуміється в тому як виростити помідору). У цьої людини немає нікого близького, тільки тварина, яка все життя разом, і ця людина розуміє що захворіла та помирає. Що робити? Та те що уміє, робить штучний інтелект щоб він подбав про тварину. Ви можете сказати що треба було пошукати людей які подбали б про собаку. А навіщо дбати та годувати тварину, якщо її можна просто зїсти. Згадайте про голодомор, складна ситуація та брак їжі призводить до того, що і батьки їдять дітей - жах. Ну, а що собаку можна зїсти, бо якась невідома, можливо погана людина, буде трохи довше їсти.

          Якщо у вас був би домашній улюбленець то ви б зрозуміли на скільки ця маленька чи велика тваринка цінна.
          Вони (домашні тварини) для нас сторінки із книги нашого життя, а ми для них уся книга.

          Також фільм не про те як шукати вихід із постапокалісптичної катастрофи і як групуватись та виживати.
          0
  4. Doslis
    #1 Doslis Троянці 7 листопада 2021 17:17
    Наявність у фільмі Тома Генкса, наївного робота та собаки ще не робить його хорошим фільмом. Взагалі склалось враження, що хтось зняв собі дуже довгий і дорогий кліп на головну пісню.
    -11
  5. Гість Ігор
    #0 Гість Ігор Рутульці 7 листопада 2021 13:23
    Гарний фільм. Вартий перегляду. Дякую.
    +12
  6. Гість Юрій
    #-1 Гість Юрій Рутульці 6 листопада 2021 20:04
    добрий, гарний фільм. як і більшість з старим, добрим Томом!
    +12
  7. kkostia
    #-2 kkostia Троянці 6 листопада 2021 09:38
    Епл російською пробудлював, а коли чекати український дубляж ?
    0
    1. TosteR
      #-3 TosteR Троянці 6 листопада 2021 21:33
      Діалоги прості як двері, а з субтитрами ізі, доречі за них окреме дякую!
      +5
  8. Гість Олег
    #-4 Гість Олег Рутульці 5 листопада 2021 21:22
    андроїд це - людиноподібне що-небудь ,тобто максимально подібне і по вигляду і по функціях, все інше це дроїд , робот і т.д
    +6
    1. Забіяка
      #-5 Забіяка Рутульці 5 листопада 2021 22:11
      У випадку головного героя "андроїда" зібрано з підручних матеріалів, сумніваюсь що у героя фільму було в асортименті біонічні деталі, органи, кібершкіра тощо... чувак зібрав "андроїда" з того що було під рукою для свого пса)

      П. С. не прискіпуйся Олеже, дівки не будуть тебе любити
      +13
Авторизація