Помжжя
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
8 196
3
+19

Опис Помжжя

Яскрава психологічна драма про суспільство, дружбу, намагання бути таким як усі, та вміння прийняти себе таким, якими ми є. 

За сюжетом, афроамериканка на ім’я Клер, мріє бути такою «як білі». Користуючись тим, що її колір шкіри не надто темний, дівчина переїжджає з «темношкірого» Гарлему, а згодом, прикидаючись білою жінкою починає жити з чоловіком-расистом. Її подруга дитинства Айрін обрала інший шлях: залишатися чесною перед самою собою, вийти заміж за темношкірого та радіти не найпривілейованішому, але все ж таки безбідному життю. Одного дня вони зустрічаються. Після цієї зустрічі Клер, яка переживає розрив зі «своїм» минулим, хоче відновити колишній порядок речей, тільки ось з таким чоловіком це виявляється доволі небезпечно...

Фільм «Проміжжя» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Помжжя онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Yuriy03
    #3 Yuriy03 Троянці 31 січня 2022 20:09
    такс, а де буква І??
    +3
  2. Гість Марія
    #2 Гість Марія Рутульці 31 січня 2022 19:16
    Несподіваний фільм і цікавий ракурс. Мені тільки незрозуміло, чому так мордувалася в цій ситуації саме Айрін? Чоловік очевидно її не зраджував, тут вона щось собі нафантазувала. І взагалі, вся фабула фільму мала б зосереджуватися навколо Клер та її поміжжя між світами білих і чорних. Але загалом фільм атмосферний, гарний, і його монохром тут як ще одна метафора на тлі всієї історії... Я отримала еститичну насолоду)
    0
  3. hollywood
    #1 hollywood Троянці 13 листопада 2021 20:06
    проміжність і галюцинації)
    +1
Авторизація