2040: Майбутнє чекає
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
9 852
5
+1319

Опис 2040: Майбутнє чекає

Симпатичний та пізнавальний документальний проект з елементами наукової фантастики, в якому комнда документалістів, спілкуючись із вченими, екоактивістами та візіонерами намагається уявити, яке майбутнє чекає на планету Земля та яким воно могло би бути, за умови раціонального використання сучасних досліджень та технологій. 

Подорож у 2040 рік розпочається з режисера Деймона Гамо, який непокоїться про те, якою людство передасть планету своїм нащадкам. З цим питанням Деймон вирушає у світове турне, щоб зустрітися з інноваторами змін в сферах економіки, технологій, громадянського суспільства, сільського господарства, освіти та сталого розвитку. Спираючись на їхній досвід, він намагався знайти найкращі рішення, доступні нам зараз, які допомогли б покращити здоров’я нашої планети та суспільства в майбутньому...

Фільм «2040: Майбутнє чекає» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися 2040: Майбутнє чекає онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Андрій Костін
    #5 Андрій Костін Троянці 18 листопада 2021 20:22
    Цікавий фільм який штовхає до дій та роздумів! Ще цікава статистика що 65мл. дівчат не мають можливості чи ще якись причин для освіти, вважав що більше, та все ж взагалі цікаво скільки дітей не мають можливості навчатися......, а не тільки дівчата, бо освіта це запобігання війнам поширеня любові до всіх та всього на світі на наше майбутнє!
    0
  2. Monique
    #4 Monique Рутульці 16 листопада 2021 20:40
    Дуже наївне кіно
    0
  3. Vitalii
    #3 Vitalii Троянці 16 листопада 2021 05:02
    Це все класно, але нічого толком не зміниться. Згадайте, що змінилося з 90-их? З нового тільки смартфони та планшети у повсякденному житті. Альтернативна енергетика це добре! Та вона досі дорога та заморочна. Якби дійсно субсидували людей, а так ніхто цього не робить. Електромобілів побільшає та ненабагато. Все йде не в сторону екологічності, а просто цифровізації. Екологічні футуристичні концепти так і залишаться тестовими концептами в деяких країнах. Зараз все так само. Десь зроблять футуристичні парки, а десь запустять робо-транспорт. Але не скрізь, а просто як тест. Поки є прибуткові нафта, вугілля та газ ніхто й думати про екологію не буде.
    0
  4. Гість sana
    #2 Гість sana Рутульці 14 листопада 2021 23:26
    Дуже хороший фільм, надихаючий. Шкода що в нас не так багато людей думає про майбутнє своїх дітей та онуків. Ми можемо змінити світ як в кращий бік так і в гірший. В гірший вже міняється з нашою допомогою. Не можна жити з думкою"після мене хоч потоп"..

    Дуже хороши й фільм. Майбутнє залежить від нас. Шкода що в нашій країні проблемі збереження Землі не надається такого значення. Ми маємо зберегти планету для наших дітей та внуків придатною до життя.
    +1
  5. GGDok
    #1 GGDok Рутульці 13 листопада 2021 01:56
    Жодні гроші Вас_Нас не врятують коли перетнемо межу співвідношення вуглекислого газу і кислороду. Ми вбиваємо самі себе. Чи не краще перенести все виробництво на орбіту планети?!
    0
Авторизація