Лоурайдери / Наздожени повільно
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
2 451
1
+99

Опис Лоурайдери / Наздожени повільно

Цікава кримінальна драма про батьків та дітей, а головним чином про долю однієї родини, в якій молодший син захоплюється графіті та стріт-артом, батько присвятив себе автомобілям, а старший син став гангстером. 

Головний герой – юний хлопчина на ім’я Дені. Він днями вештається містом, розмальовуючи стіни. Батькові, після смерті коханої, до сина немає діла. Він повністю занурився у підготовку до конкурсу «лоурайдерів», автомобілів із пневматичною підвіскою. Втім, коли старший брат Денні виходить з в’язниці, то теж збирається на конкурс. Малий опиняється перед важким вибором, змушеений обирати між батьком та братом...

Фільм «Наздожени повільно» (2016) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Лоурайдери / Наздожени повільно онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Mista_Green
    #1 Mista_Green Троянці 7 листопада 2022 03:43
    Якшо залетіли подивитися приганінку лоурайдосів, то ту її мінімум. Більше про родинні стосунки, але антураж, авжеж, притаманний вестсайдівському духу. Бідні, босі, синок зек, але на тачці має бути достатньо хрому )) Кожен смикає, як хоче, звісно, але людське є людське і family is family. Любителям сімейних драм, якшо такі є, має зайти. А якшо нє, то хоч саундреки послухайте ))
    0
Авторизація