Політ Фенікса
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
5 615
1
+1214

Опис Політ Фенікса

Справжня класика американського кіно, пригодницько-психологічна що розкриває історію групи людей, які потрапили в авіакатастрофу посеред пустелі, але зуміли вижити та буквально «відродитися з попелу».

За сюжетом, пілот Френк Таунс та штурман Лью Моран, займаються авіаперевезенням людей з Джагбуба до Бенгазі в Лівії. На борту їхнього літака опиняються: кілька британських військових, лікар, німецький інженер, кілька будівельників та бухгалтер нафтової компанії. Несподівана піщана буря виводить з ладу двигуни, змушуючи Таунса здійснити аварійну посадку в пустелі. Літак сильно пошкоджено, кілько людей загинуло. Розуміючи, що допомога не прийде, а час грає проти них, екіпаж та пасажири літака приймають рішення самостійно побудувати новий літак із уламків розбитого...

Фільм «Політ Фенікса» (1965) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Політ Фенікса онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. lLOGANl
    #1 lLOGANl Троянці 17 січня 2024 23:12
    Новіша версія 2004 краща. Нову версію я побачив першою, в плані сюжету вона нічим не відрізняється від оригіналу, але на пів години коротша, тому все показано стисліше та динамічніше. Зате у старої версії є просто фантастичний акторський склад, вона більш жорстока.
    0
Авторизація