Гірко-солодкий присмак життя
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
4 934
5
+810

Опис Гірко-солодкий присмак життя

Атмосферний південнокорейський нео-нуарний бойовик про кілера, якому бос доручає стеження за його коханкою.

За сюжетом, вірний найманець кримінального боса Канга на ім’я Кім Сон Ву відповідає за безпеку клану. Кан, напередодні гангстерської війни готуюється відправитися у тривале відрядження, та доручає Сон-Ву приглянути за своєю молодою коханкою Хі Су, у якої може бути роман на стороні. Коли Сонь Ву починає слідкувати за Хі Су то швидко захоплюється красою дівчини, яка стає променем світла в його похмурому житті. Він таки дізнається про її зради Кангу, але безсилий стримати власні емоції..

Фільм «Гірко-солодкий присмак життя» (2005) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Гірко-солодкий присмак життя онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. eomimm
    #4 eomimm Троянці 12 грудня 2023 20:16
    за москальню дизлайк
    0
  2. Oleh Klovan
    #3 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 10:00
    Південнокорейський нео-нуарний екш-драматичний фільм. Його можна зустріти у багатьох у різних підбірках південнокорейського кіно. Він не намагається бути оригінальним, але попри кліше йому вдається бути особливим та мати власний шарм. Напевно в тому і була суть не вигадувати велосипед, а припіднести історію цікаво.

    Сон У вже багато років управляє дорогим рестораном і вірно служить впливовому пану Кану, який очолює велике мафіозне угруповання. Кан доручає Сон У доглянути за його коханкою Хі Су та з'ясувати, чи не зраджує йому набагато молодша обраниця. Більше того, Сон У має "розібратися з нею", якщо це виявляться правдою.

    Усі досвідчені кіномани знають, що якщо старий посилає молодого, вірного, перспективного у кримінальному світі хлопа охороняти свою кохану, то молодий хлопець закохається в дівчину, тим самим ставлячи під загрозу свою вірність наставникові. Поворот полягає в тому, що Сон У не зовсім розуміє, що з ним відбувається, коли зустрічає Хі Су. Коли вияснилось, що Хі Су має коханця, Сон У приймає непритаманне рішення, заборонити їм бачитися, щоб вони ніколи більше не зустрічалися, на що Хі Су відповіла, що ж це тоді за кохання, щоб просто відмовитись від нього. Також з цього можна зрозуміти, що дівчина з паном Каном була не з доброї волі.

    Сон У виглядає розгубленим, ніби вражений існуванням такої речі, як кохання, і водночас вражений нездатністю зрозуміти чи відчути його.
    Ця раптова емоція, яку неможливо описати, але яка почала керувати ним, хвилювати серце, і розум. Це може бути кохання, а може бути просто перше усвідомлення самотності в його житті.

    Може здатися, що тут описується якась романтика, але ні, це кривавий бойовик, який при наявності великої кількості насильства, на мою думку, буде цікавим абсолютно всім. Тож рекомендую в незалежності від ваших вподобань.

    Не будемо заглибоюватись в сюжет, але після того, що з ним сталося, мотивацією подальших дій героя, є те, що покарання не відповідає злочину, помста та привнесення в світ хоч трішки справедливості.

    Фільм, "Гірко-солодкий присмак життя" має ефективний драматичний і філософський нахил, заснований на меланхолії, що виникає внаслідок нереалізації найпотаємніших бажань героя. Образ байдужості та самовпевненості, він не передає того, що у нього всередині, і не розуміє цього сам. Лише після того, як життя, яке він вважав ідеальним, було поставлене під сумнів, коли було вже запізно, до нього прийшло справжнє розуміння своїх почуттів до Хі Су та життя, яке він вів.
    +1
  3. Yuriy03
    #2 Yuriy03 Троянці 30 січня 2022 22:41
    Ще один фільм про перспективного пацана, який через жінку влип у неприємності.
    Фільм можна розділити на 2 частини, у першій мелодрама, а з другої починається Тарантінівщина. Кінець сумний , у корейців завжди так :-(.

    Найбільш прикольно, шо ніхто з мафіозників не носить пістолет, замість того щоб пристрелити героя, всі шаблонно по черзі на нього кидаються. А коли нарешті зброя є, то попасти не можуть.

    У фільм навіть комедію впихнули і це зв’язано з руццкім (який схожий на Джонні Деппа) та корейцем, котрі обкладають один одного лайкою на русскам язике хДД.

    Коротше, подивитися можна 7/10.
    +1
  4. Yuriy03
    #1 Yuriy03 Троянці 21 листопада 2021 00:51
    Цікаво чи коли-небудь буде в укр. озвучці топовий корейський фільм "Я бачив диявола" з цим же актором?
    +2
    1. eomimm
      #0 eomimm Троянці 12 грудня 2023 20:16
      хіба нема? я дивилась українською...
      0
Авторизація