Тік-так... Бум!
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
22 567
5
+2331

Опис Тік-так... Бум!

Симпатична екранізація однойменного, всесвітньо відомого, бродвейського мюзикла Джонатана Ларсона про починаючого композитора на ім’я Джон, який стурбований тим, що зробив неправильний вибір професії, щоб стати частиною сценічного мистецтва. 

Мюзикл є автобіографічним, а фільм взагалі ніби розкриває історію створення мюзикла та деякі сторінки життя самого Джонатана Ларсона. Так, у далекому 1990 році Джонатан поєднує роботу в ресторані з підготовкою до презентації свого мюзиклу, над яким він працював довгі вісім років. На порозі свого 30-річчя багатообіцяючий молодий театральний композитор переживає купу емоцій: кохання, мрії та шалений тиск невизначеності в майбутньому. Він влаштовує вечірку вдома з друзями, які мають стати його ж критиками...

Фільм «Тік-так... Бум» (2021) буде цікаво дивитись та слухати онлайн мовою оригіналу але з українськими субтитрами усім шанувальникам жанру мюзикл.

Дивитися Тік-так... Бум! онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Xilatsi
    #5 Xilatsi Троянці 28 березня 2023 23:57
    На цей фільм буде переклад? (не субтитри а озвучка)
    0
  2. Елара
    #4 Елара Рутульці 22 лютого 2022 23:43
    І ще круто, що тут можна подивитися як з УКРАЇНСЬКИМИ, так і з англійськими субтитрами, і окремо, і водночас!
    0
  3. Елара
    #3 Елара Рутульці 22 лютого 2022 23:38
    До того ж, це режисерський дебют Лін-Мануель Міранди - супер відома у Бродвеї людина, безліч музичних і не тільки нагород, писав пісні для Моани та Енканто, (У Енканто дві номінації, в принципі, завдяки ньому!!!) Цей фільм відкрив для мене світ мюзиклів!
    0
  4. Елара
    #2 Елара Рутульці 22 лютого 2022 23:35
    Більше місяця тому подивилася фільм, ще до Золотого Глобуса Ендрю за цю роль і до оголошення його номінації на Оскар, І ДО СИХ ПІР ПІД ВРАЖЕННЯМ! Пісні досі слухаю, вони розкішні, різні уривки переглядаю!
    Рекомендую ВСІМ до перегляду, будете вражені! Відмінне влучення в персонажа, неймовірне перетворення і очманіти які пісні!! Чудовий мюзикл-байопік!

    Там така історія стоїть !!!!! Джонатан Ларсон - це людина, яка змінила світ мюзиклів назавжди зі своїм "RENT", тут же історія попередня цієї події. Супер багато камео зірок Бродвею!
    Чим більше про фільм дізнаєшся, тим більше закохуєшся в цей неймовірний витвір мистецтва!!
    +2
  5. Yuriy03
    #1 Yuriy03 Троянці 8 січня 2022 23:58
    Не люблю таке, бравшись за цей фільм думав буде, щось типу мого улюбленого Whiplash (Одержимості), але це типічний мюзикл.
    Тема близька для творчих людей, які вірять у те, що роблять, не маючи норм заробітку, але годинник то цокає, в той час, коли всі оточуючі вже задумуються про стабільну роботу, дім, сім'ю і т.д.
    Так є драма, конфлікт і багато позитивної рок-опери.
    Гарфілд красава.
    Оцінку не ставлю, бо жанр не мій, але швидше порекомендую до перегляду.
    0
Авторизація