Операція «Гіацинт»
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
9 373
3
+1119

Опис Операція «Гіацинт»

Симпатичний політико-детективний трилер, заснований на реальних подіях, що мали місце в Польщі у середині 1980х років. 

За сюжетом, спеціальні служби комуністичної Польщі провели масову таємну операцію, метою якої було створення національної бази даних на всіх польських гомосексуалів та пов'язаних із ними людей. Офіційно спецслужби намагалися зупинити епідемію СНІДу, але неофіційно збирали компромат на противників комуністичного режиму. Головний герой – молодий офіцер поліції на ім’я Роберт, який розслідує вбивство молодого гомосексуаліста. Він не погоджується із попередніми версіями слідства і виходить на слід серійного вбивці-гея...

Фільм «Операція Гіацинт» (2021) доступний до перегляду мовою оригіналу але з українськими субтитрами на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Операція «Гіацинт» онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Сергій
    #3 Гість Сергій Рутульці 7 грудня 2021 20:59
    Фільм такє...за життя. Типова робота спецслужб. Знайди слабке місце і використай. З великого рахунку нічого не змінилось. Служба не завжди стоїть в охороні Краіни. Деколи\часто - в охороні людей з влади, які декларують одне, а роблять інше. Шантаж, примус до певних дїй, зачистки брудних слідів... Що змінилось? ))) Таке саме кіно можна і про сьогодення... Антураж тільки інший. Що до лгбт спільноти - не про це історія.
    +1
  2. Гість Сергій
    #2 Гість Сергій Рутульці 7 грудня 2021 20:56
    Фільм такє...за життя. Типова робота спецслужб. Знайди слабке місце і використай. З великого рахунку нічого не змінилось. Служба не завжди стоїть в охороні Краіни. Деколи\часто - в охороні людей з влади, які декларують одне, а роблять інше. Шантаж, примус до певних дїй, зачистки брудних слідів... Що змінилось? ))) Таке саме кіно можна і про сьогодення... Антураж тільки інший. Що до лгбт спільноти, з іі лівацькими ідеями. Це зовсім інша історія.
    -1
  3. Татьяна Золотова
    #1 Татьяна Золотова Троянці 29 листопада 2021 19:00
    Хто не жив в "совку" недивіться кіно ви його незрозумієте....для того щоб його зрозуміти потрібно прожити як максимум 10 -20 років в смердючому комуністичному болоті
    +4
Авторизація