Звичайна професія - найсильніший у світі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
58 383
4
+6573

Опис Звичайна професія - найсильніший у світі

Дотепне та кумедне пригодницьке фентезі з елементами комедії, бойовику та навіть еротики про старшокласників, що потрапили у магічний паралельний всесвіт. 

Головний герой – невезучий геймер на ім’я Хадзіме Нагумо, що фанатіє лише від коміксів та комп’ютерних ігор. Одного дня весь його клас з учителем переносяться в фантастичний світ, де всі його однокласники отримують потужні магічні здібності, в той час як Хадзіме отримує тільки здатність перетворювати тверді матеріали, що зазвичай зустрічаються у майстрів і ковалів. Засмучений Хадзіме вирішує, що навіть у потойбічному світі залишиться ніким, але невдовзі обставини допомагають юнакові знайти застосування своїм дивним талантам...

Аніме «Звичайна професія - найсильніший у світі» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Звичайна професія - найсильніший у світі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. DeniskaMishka
    #3 DeniskaMishka Троянці 10 листопада 2022 19:41
    Це повний трєш. Думал що це щось цікаве, але як говорив комментар внизу: "Інтрига вмерла на 5й хвилині коли ГГ получив скіл індитифікації, здатність получати скіли від монстрів і склепав пістолет з розривними кулям на 6й хвилині."
    -1
  2. Сумахі
    #2 Сумахі Рутульці 24 липня 2022 10:33
    Інтрига вмерла на 5й хвилині коли ГГ получив скіл індитифікації, здатність получати скіли від монстрів і склепав пістолет з розривними кулям на 6й хвилині.

    Варто глянути 5ту чи 6ту серію де є битва з Тіамат щоб оцінити наскілки там дешеве 3D. Поціновувачі Фіналки зможуть пережити ностальгію.
    +1
  3. ImEndy4YOU
    #1 ImEndy4YOU Троянці 29 листопада 2021 22:30
    Типічне аніме про те як якийсь хлопець потрапляє у другий світ там де всі думають що він нуб 1 рівня...
    +5
    1. Dmitrynaza
      #0 Dmitrynaza Троянці 24 квітня 2022 23:54
      Стандарт для аніме такого жанру
      +3
Авторизація