Диявол по сусідству
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
4 602
7
+410

Опис Диявол по сусідству

Моторошна історія військового злочинця Джона Дем’янюка, колишнього охоронця нацистських таборів смерті, якому вдалося втекти до США і кілька десятиліть переховуватись там від справедливого покарання. 

Сюжет вибудовується на історії колишнього охоронця німецько-нацистського табору, відомого як «Іван Грозний», який після війни опинився в американському Клівленді де працював автомеханіком. Але жертви його злочинів випадково пізнали свого ката, а Ізраїль почав добиватися видачі Дем’янюка для справедливого суду. Після того як США видала військового злочинця, у 1988 він був засуджений засуджений до смертної кари, але вирок було скасовано через розумні сумніви, частково засновані на документах, оприлюднених після холодної війни, які ідентифікували іншого охоронця як «Івана Грозного»...

Міні-серіал «Диявол по сусідству» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Диявол по сусідству онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Орест
    #3 Гість Орест Рутульці 16 лютого 2022 02:08
    не роби євреям добра не получиш зла
    0
    1. Haarhus
      #2 Haarhus Троянці 20 лютого 2022 02:12
      Люди яких називають праведниками народів світу точно мали іншу думку. А от нацисти б погодилися.
      +1
  2. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 7 грудня 2021 21:38
    Так і Не почув ЖОДНОГО ДОКАЗУ, що він був тим катом, яким його обвинувачували.
    Не кажучи про те, що "хитрий лис" припускався майже дитячих помилок при наданні свідчень. І фальсифікації доказів для екстрадиції із США до Ізраїлю.
    Тотальна Брехня, Фальсифікація і Цинічна Вистава ізраїльського уряду аби нагадати про холокост євреїв під час Другої світової війни.
    Як би на лаві підсудних опинилася 12 річна дитина - її 100% засудили до страти і звинуватили в усіх смертних гріхах. Щиро відплатили українцям, які рятували життя євреїв, за що їх могли негайно стратити.
    Євреї виявилися - жалюгідною нацією, впади в моїх очах, навіть нижче за росіян...
    КДБ провела примітивну операцію, на яку попалися США і Ізраїль.
    +1
    1. Haarhus
      #0 Haarhus Троянці 18 січня 2022 22:22
      Ви перебільшуєте.
      Так, без сумнівно, все лайно(докази), яке савєтський саюз так радо "передав" не варте й паперу на якому друковане. Чого б це савєтам раптово дружньо передавати ворогу секретні до тепер документи...
      І також, треба зазначити, що прямого доказу, що це він був отим відомим катом, що його запам'ятали багато в'язнів - немає, є лише свідчення людей. Літніх людей, які згадують найстрашніші події свого життя. І на момент цього суду сам Дем'янюк вже пенсіонер.
      Але й занадто багато збігів. Збігів, що так чи інакше вказують на причетність до нацистів. Наприклад - татуювання. Це не двозначно, зовсім. Вказані рукою самого Джона назва міста та фамілія... Все це наштовхує на одне - він був причетний. Можливо не до цього угрупування, в якому діяв той страшний кат, якого багато хто запам'ятав, але до якогось іншого.
      А щодо евреїв ви помиляєтеся називаючи їх так. Якщо ви дивилися до кінця, то бачили, що верховний суд виправдав Джона. А що спочатку його визнали винним, то перш ніж оцінювати, ще раз згадайте з якою напругою абсолютно все населення Ізраїлю слідкувало за цією справою.
      Савєтський саюз і справді примудрявся гидити нам навіть після розпаду.
      На мій погляд - немає однозначно правильного розв'язання цієї справи.
      -1
  3. Haarhus
    #-1 Haarhus Троянці 6 грудня 2021 03:45
    Отак і виходить - розвалився терористичний савєтський саюз, і одразу розвалилася його брехня.
    +3
    1. GOY
      #-2 GOY Рутульці 6 грудня 2021 20:10
      Антиукраїнська брехня та наклепи нікуди не ділись, але як тепер завалити терористичну гамерицьку імперію?..
      +4
      1. Haarhus
        #-3 Haarhus Троянці 18 січня 2022 22:29
        Вам може бути цікава книга "Токсичний інфопростір" Георгія Почепцова. Ця книга розвінчує багато брехні та пропагандистських технологій, які на даний час діють проти нас. Коштує дорого, але варта кожної копійчини.
        0
Авторизація