Справжні цінності
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.0
3 953
1
+46

Опис Справжні цінності

Зворушлива олдскульна драма про амбітну журналістку престижного видання, яка кидає свою перспективну кар’єру аби допомогти матері пережити важку хворобу. 

За сюжетом, Елен Гулден працює у престижному Нью-Йоркському журналі. На день народження батька, відомого письменника Джорджа, Елен приїздить до сімейного будинку. Вона дещо зневажає свою матір Кейт, яка все життя була домогосподаркою, але коли з’ясовується, що та хвора на рак, Джордж змушує Елен повернутися додому і подбати про її матір. Еллен приголомшена цим проханням, знаючи, що це може поставити під загрозу її кар’єру та особисте життя, але врешті-решт погоджується, поступаючись закликам та аргументам свого батька. Зрештою, вона починає розуміти, що є речі більш важливі...

Фільм «Справжні цінності» (1998) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Справжні цінності онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Dzin
    #1 Dzin Троянці 27 лютого 2023 00:56
    Затягнута шлачина, абсолютно нульовий емоційний інтелект, герої себе не розкривають. Дуже схематично. Багато заборонених прийомів і маніпуляцій. Такий чудовий склад акторів, гарний переклад, а фільм викликає злість, бо не по-справжньому. Примушувала себе додивлятись.
    0
Авторизація