Матриця: Воскресіння
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
76 211
37
+16154

Опис Матриця: Воскресіння

Неочікуване та несподіване продовження легендарної трилогії сестер Вачовські про протистояння людей та машин у глобальному віртуальному всесвіті. 

За сюжетом, немолодий але талановитий гейм-дизайнер Томас Андерсон переживає кризу середнього віку. Його вже давно не тішить улюблена робота, і Томас опиняється на межі депресії. Він цілими жменями вживає сині таблетки, і в кав’ярні він чи не щодня заглядається на імпозантну жіночку, яку ніби пам’ятає з минулого життя. Реальність намагається вислизнути у Томаса з під ніг, але сині таблетки допомагають йому чіплятися за неї. Але одного дня все змінюється...

Фільм «Матриця: Воскресіння» (2021) сповнений екшну та самоіронії, доступний до перегляду онлайн українською.

Дивитися Матриця: Воскресіння онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 37:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Єгор
    #19 Єгор Рутульці 12 грудня 2023 22:42
    Фільм сподобався а леб хотілося більше Кіано Рівз крутяк з довгим волоссям і собі завжди хотів то відпустив задоволений 2 роки відпускав
    0
  2. Oleh Klovan
    #18 Oleh Klovan Троянці 13 квітня 2022 20:15
    Новина про четвертий фільм багатьох застала зненацька.
    Всі хто знайомий з трилогією розуміють, що Матриця являє собою цілісну картину. Навіть самі, ще тоді брати Вачовскі говорили, що Матриця з самого початку задумувалася як один фільм. Правда через постійні зміни та розширення сценарію й ряд інших причин стало зрозуміло, що цей об'ємний проєкт потребує більшого хронометражу для його реалізації.
    Навіщо знімали? Бо такі тренди. Цей фільм би все одно зняли, хотів би цього хтось чи ні, з режисерами та акторами оригінальної трилогії чи без них. Нам відкрито про це говорять у деяких діалогах між персонажами. Таких іронічних моментів не те щоб багато, але достатньо. З одного боку це зводить з пантелику руйнуючи атмосферу, а з іншого не приховує правду. Але чи обов'язково пародію на самих себе поміщати в такий фільм? Я вважаю це було зайвим, але водночас це могло бути висміюванням непотрібних сиквелів як таких. Після виходу фільму режисерка підтвердила, що це не початок трилогії сиквелів.
    Лана Вачовскі не могла допустити, щоб оригінальне творіння перекрутили нові режисери на свій манер, тому погодилась на створення цього фільму. Також їй потрібно було зануритись у творчість і побороти депресію пов'язану з відходом її батьків.
    Чи могло бути гірше? Якщо подумати, так. Якби за реалізацію взялися інші режисери і сценаристи вони б втілювали своє бачення того яким має бути продовження, переосмислили першоджерело серйозно нашкодивши йому.
    Розглянемо на прикладі трилогії сиквелів франшизи Зоряних Воєн. Дісней викупив права у Джорджа
    Лукаса. В результаті ми отримали проєкти заради наживи, але при підносилось це все з фейковою любов'ю до всесвіту Star Wars. Ми отримали три стрічки в більшості випадків покадрово відтворюючи оригінальну трилогію, які розтягнуті до такої міри, що їх можна було з'єднати в одину. До того всього кожен фільм знімався різним режисером, який намагався всунути, щось своє і якось приклеїти це до попереднього. Там таке навінігретили, що не піддавалось логіці й канонічним законам всесвіту Лукаса.
    Повернемось до світу симуляції.
    0
    1. Oleh Klovan
      #17 Oleh Klovan Троянці 13 квітня 2022 20:16
      Сюжет Матриці: Воскресіння є логічним, можливо не відразу зрозумілим, але логічиним з поправкою на розвиток технологій і сучасність.
      В кінці третього фільму матриця оновилась, перезагрузилась. Між людьми та машинами настало перемир'я, але нам дали зрозуміти, що це не може тривати вічність.
      На питання, як довго воно триватиме відповідь була простою, стільки скільки зможе. І тут ми забули про одну деталь, яка не дасть миру проіснувати вічно.
      Людям дали можливість без перешкод покидати матрицю, якщо вони того хочуть, але машини існували користуючись енергією, якою вони живились від людей. З більшим відтоком людей з матриці, зменшувалась і кількість енергії, що призвело до нової війни машин проти людей. І ось тут☝важливий момент. Після самопожертви Нео, частина машин ввібрала в себе людські якості і стала на їхній бік. Війна була програна людське місто Зіон було знищене.
      Частина машин та людей спільними зусиллями збудували нове підземне місто. Після смерті Нео його тіло було реанімовано та збережено машинами для власних цілей, а матричний код відтворено та надійно приховано. Чому? Дізнаєтесь у фільмі).
      Якщо трилогія Матриці - це кіберпанк з філософськими, біблійними мотивами де порушувались питання вибору та долі, то основна тема, яка простежується в Матриці: Воскресіння - любов. Нам показують, що саме разом Нео та Трініті - сила. Це ніби не вписується в концепцію обраного з попередніх фільмів, але згадайте момент в кінці першого фільму коли серце Нео перестало битися, а після поцілунку Трініті з'явився пульс.
      Отже, Лана Вачовскі не зашкодила оригінальному творінню не переписувала правила і не змінювала канон Матриці. Концепція та ідея тих фільмів залишилась незмінною. Новий фільм не впливає на сприйняття трилогії. Стара матриця базувалась на фактах і рівняннях. Нова матриця маніпулює людськими почуттями. Тобто вона логічно все зв'язала. Виходить, що сюжет хороший, можливо не шедевр, але логічний.
      +2
      1. Гість Анна
        #16 Гість Анна Рутульці 13 квітня 2022 21:32
        А як влучно про війну!!! Знову Вачовські - провидці!! І сидячи у підвалі - полуниця(не плутати з паляницею)) є дивом!!!
        0
      2. Гість Максим
        #15 Гість Максим Рутульці 1 липня 2022 13:18
        Хрінь...сюжет нової матриці не є логічним продовженням взагалі. В трилогії основний посил у тому, що Нео зрозумів, що реальний світ (де є Зеон) це теж матриця...якщо пам'ятаєте він ще з якогось хріну зупиняв машини своєю силою (бо він все ще в матриці), а в 4й матриці все подається так ніби Зеон реальний, "реальний" світ справді реальний...самі герої фільму відкрито сказали навіщо ця нова частина матриці...бо так сказав ВорнерБразерс...от і все...новий фільм навіть не має на меті бути хоча б на рівні з трилогію і він не має бути...це просто прикольний фанфік на матрицю))
        0
  3. Гість
    #14 Гість Рутульці 31 січня 2022 21:29
    Привіт. А як з цього сайту завантажувати? (бажано торрент)
    -1
    1. Yuriy03
      #13 Yuriy03 Троянці 31 січня 2022 21:39
      тут ніяк, реєструйтеся і качайте тут https://toloka.to/
      +1
      1. Гість
        #12 Гість Рутульці 1 лютого 2022 00:09
        Зрозумів, дяую. ну я там року з десятого, а про цей сайт з Толоки і дізнавсь (у когось логін як адреса сайту), просто думав може тут теж можна завантажувати (як на багатьох інших сайтах і онлайн і неонлайн), але оскільки нижче якраз запаитують про Толоку, то мабуть там ще нема? чи що з ним? у мене працює.. але там цей фільм я ще не шукав.
        0
        1. Гість
          #11 Гість Рутульці 1 лютого 2022 00:23
          ну там є. багато релізів. власне гілку коментів можна видалять. вибачте за "спам".
          +1
    2. Гість Степан
      #10 Гість Степан Рутульці 6 лютого 2022 16:01
      Тут можна https://uakino.club/filmi/genre-action/12548-matricya-4-voskresnnya.html
      +1
  4. LIBRA CINEMA
    #9 LIBRA CINEMA Троянці 18 січня 2022 13:39
    Ніхто не в курсі, що з трекером Толока?
    +2
  5. Гість Олексій
    #8 Гість Олексій Рутульці 13 січня 2022 20:50
    Дуже круто, бо Нео занадто сильно вдарив по его тих, хто за 20 років перетворився в унилий офісний планктон тільки от їм нікуди виходити в цього лімбу, тому і фільм так болюче сприймається
    +1
    1. Yuriy03
      #7 Yuriy03 Троянці 13 січня 2022 20:53
      лол, не позортеся...
      +1
  6. Гість Рома
    #6 Гість Рома Рутульці 8 січня 2022 19:55
    От не розумію я негативної критики стосовно цього фільму. Все вийшло якраз в дусі "Матриці". Цікаво і захопливо. Як і обіцяли - акцент зробили на коханні Нео і Трініті. Не розумію розчарувань, критики, бо фільм вийшов класний, нічим не гірший за оригінальну трилогію.
    0
  7. Гість Віктор
    #5 Гість Віктор Рутульці 7 січня 2022 12:29
    Всі хто дивився у кінотеатрах - геть розчаровані...
    Ще один ФЕЙЛ Голівуду.
    +4
  8. Водолаз
    #4 Водолаз Троянці 3 січня 2022 19:29
    Дуже погано.
    +2
  9. Гість Дмитро
    #3 Гість Дмитро Рутульці 3 січня 2022 13:59
    В цілому, якщо не прив'язуватися до трилогії, то фільм має бути. Як окремий проект. Так, затягнутий, перетримані спецефекти, є багатоо пафосу, мало змісту, на протязі фільму буває нудно, кількість переважає якість. Але фільм зроблен красиво. Є цікаві повороти- як війна роботів за енергію, як співпраця людей і роботів, як віра в Трініті з боку Нео, як місто Іо і його протилежна до Зеона концепція співіснування і тд. Може бути.
    +2
    1. Haarhus
      #2 Haarhus Троянці 11 січня 2022 19:07
      Друже, Дмитро не користуйтеся фразою "на протязі", це калька з російської. Раптом ще протягне на протязі й простудитеся...(жарт)
      Можна, наприклад замінити таким висловом - "протягом фільму буває..."
      +3
  10. McKenzie
    #1 McKenzie Троянці 2 січня 2022 00:40
    Нео дуже ніжний і якийсь трохи розгублений, Сміт та Морфейко розчарували по повній програмі. Битви поставлені жахливо, дуже все нудне і прісне.

    Ставлю лайк за Трініті, дружніх машин та дві сцени зі стьобом над Ворнером.
    +3
    1. Haarhus
      #0 Haarhus Троянці 11 січня 2022 19:10
      Щодо образу Нео, придивіться до ветеранів. Люди які побували в "конфліктах" так само ловлять флешбеки і з ніжністю відносяться до всього прекрасно в цьому гидотному житті.
      +2
  11. Oleksii
    #-1 Oleksii Рутульці 31 грудня 2021 02:45
    Лайно тупориле!
    0
    1. vlady777
      #-2 vlady777 Троянці 31 грудня 2021 21:23
      Ви плутаєте. подивіться Uganda Cinema Who Killed Captain Alex на ютубі. Матриця це сіквєл
      0
      1. Yuriy03
        #-3 Yuriy03 Троянці 31 грудня 2021 21:35
        DO U KNOW DE WAY??
        +1
  12. vlady777
    #-4 vlady777 Троянці 30 грудня 2021 23:09
    Классний фільм. Я в кіно за 200 гривень дивився. Мені сподобався. Особливо Морфіус. Чекаю 5 частину

    Тут озвучка не та шо в кіно. Не то. Ходіть в кіно. В понеділок о 10 було пів залу вільних містць! ВСІ, я повторюю, ВСІ додивились до кінця. Дубляж і переклад має велике значення. Тут не то
    0
    1. Yuriy03
      #-5 Yuriy03 Троянці 30 грудня 2021 23:32
      за 200 грн я би теж казав шо це шедевр.
      +3
      1. Yuriy03
        #-6 Yuriy03 Троянці 1 січня 2022 10:03
        до речі так, укр дубляж рятує стрічку, але це в деяких випадках, з матрицею це не проканає.
        +4
  13. Гість Андрій
    #-7 Гість Андрій Рутульці 30 грудня 2021 21:31
    Рідкісний шмат лайна,шкода що виянули туди Кіану,кіно просто ні про шо
    +3
  14. Volodymyr
    #-8 Volodymyr Троянці 30 грудня 2021 16:18
    Чомусь мені здається що коли Вачовскі були хлопчиками у них краще виходило знімати кіно. Вдруге таке дивитись не стану.
    +6
  15. Haarhus
    #-9 Haarhus Троянці 29 грудня 2021 22:05
    Ця сцена в кімнаті Нео:
    -... і хто ж ти? Що ти маєш зробити?
    - Я Морфей! Я мушу знайти Нео.
    Це була кульмінація цієї треш-комедії.
    +5
  16. Яневський
    #-10 Яневський Рутульці 29 грудня 2021 20:24
    Вийшло тільки першу годину спокійно подивитись, далі просто почав пропускати цілі фрагменти даного "шедевру". Краще забути про існування четвертої частини. Враховуючи радикальну зміну життя режисера, не дивно, що фільм вийшов таким дном
    +5
  17. Matador
    #-11 Matador Троянці 29 грудня 2021 03:40
    Дві з половиною години ні про що. З цікавого фільму зробили "дешевий" бойовичок, як на мене, це жалюгідно. На IMDb поставлю їм трояку.
    +4
  18. Romanko
    #-12 Romanko Троянці 28 грудня 2021 20:45
    Спочатку було цікаво, Джон Вік кидав камеху, а потом просто шлак якийсь, пів години екшона на 2 з половиною години шлаку, де війна машин???
    +6
  19. Yuriy03
    #-13 Yuriy03 Троянці 28 грудня 2021 15:37
    ОООООО НАРЕШТІ "ОЦЕ" ТУТ.

    Одразу цікавий факт. Ворнери на протязі 15 років хотіли продовження, але Вачовські постійно казали, що це закінчений витвір і не треба продовження. Каталізатором стала смерть батьків режисерок. І аж тоді тільки Лана вирішила взятися за продовження.

    Цей фільм це просто якась пародія. Нео працює розробником ігор, а саме трилогії Матриця і вся його команда ще насміхаються над тим, що було у трилогії. Йдемо далі, шеф Нео тупо розказує про компанію ВОРНЕР БРАЗЕРС, ЯКА ВИМАГАЄ ПРОДОВЖЕННЯ МАТРИЦІ! І ЗРОБЛЯТЬ ВОНИ ЙОГО З НИМИ ЧИ БЕЗ НИХ! Вловили це? Тобто перед нами нова трилогія Матриці!

    Отже фільм нудота ще та. Це фільм про любов.
    Перша половина тааааака нудятина, ніби я дивлюся якусь документалку, де мені переповідають, що було в попередніх частинах. Весь фільм бла-бла-бла з перебивками на бійки перенесені з 1 частини.
    Екшон слабкий, можна сказати самоповторюється, в той час, коли перша матриця була революцією в спецефектах та екшоні.
    Кіану вже не той, образ Джона Уіка вже закріпився за ним до кінця. Нео тепер настільки імбовий, шо у нього тепер сила відкидати ворогів, а не битися з ними.
    Щодо сцени із "замороженням" часу, хтось казав, що це крута фішка, а я нічого крутого не побачив, як на мене вона сп#жджена із гри Evil Within 2.

    Всі теорії були марними, знову ніхто не вгадав, не було ніяких 2 портів у гововах та подорожування по новій та старій Матриці.
    Актьорка ніяка, Кіану-типовий кіану, якого ми бачимо з 10х років, новий Сміт ваще далеко до Вівінга, та й він та аналітик це 2 педика якихось.
    Коротше, мені шкода тих, хто на це ходив у кіно, зараз всі плюються. Я ще у першому трейлері бачив, що це якийсь стьоб над трилогією.

    5/10
    +7
    1. Solya
      #-14 Solya Рутульці 6 січня 2022 18:29
      Знаєте, що! Радійте, що взагалі продовження вийшло. Нормальний фільм. Навіть дуже цікавий. Якщо вас щось не влаштовує не потрібно псувати настрій іншим людям. Бо чесно ви мені трохи зіпсували настрій перед переглядом(
      -3
      1. Yuriy03
        #-15 Yuriy03 Троянці 6 січня 2022 18:36
        Це хто має радіти? Вони обісрали оригінальну трилогію-закінчений витвір, ніхто не просив знімати продовження.
        Краще фанатам пройти мимо і не знати, що "оце" існує.
        +3
        1. Solya
          #-16 Solya Рутульці 9 січня 2022 18:42
          Я ще раз повторюся! НЕ ПСУЙТЕ ЛЮДЯМ НАСТРІЙ!!!!!!!!!
          МЕНІ НЕ ЦІКАВА ВАША ДУМКА!!!!!!!
          -2
          1. Yuriy03
            #-17 Yuriy03 Троянці 9 січня 2022 19:06
            Та не бомбіть ви так, якби не було цікаво, ви би не продовжували відповідати.
            Заваріть чаю та включіть гарний фільм)
            +1
Авторизація