Диво на 34-й вулиці
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
27 971
1
+1820

Опис Диво на 34-й вулиці

Ремейк класичного однойменного фільму 1947 року, перегляд якого для багатьох поколінь американців став сімейною різдвяною традицією.

За сюжетом, напередодні Різдва, Нью-Йорк готується до традиційного святкового параду, організованого найбільшим торгівельним центром. Як на біду, актор, який мав грати Санта Клауса, напився до чортиків. Режисер параду, Доріс Вокер, вмовляє випадкового перехожого, старого бороданя Кріса Крінгла, зайняти місце актора. Після успіху парада Крінгл отримує роботу у магазині. Однак коли менеджер магазину містер Шеллхаммер починає вимагати від дідуся продавати дітям іграшки, той обурюється. Натомість він відсилає дітей в інший магазин, що належить їхньому конкуренту, містеру Гімблу. Це провокує великі неприємності. На додачу до цього, Кріс наполягає, що він справжній Санта-Клаус і береться це доводити...

Фільм «Диво на 34-й вулиці» (1994) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Диво на 34-й вулиці онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Вікторія
    #1 Гість Вікторія Рутульці 1 грудня 2023 20:37
    Це якийсь жах! Не фільм, він чудовий, обожнюю його, а сам перегляд фільму. Дивилась з телефону і при кожному випадковому натисканні на будь-яке місце на екрані, оцей бігунок, що перемикає хвилини, збивав мені перегляд. Можна якось відключити цю штуку і зробити щоб хвилини перемикались лише в нижній стрічці? Яке тут насолодження фільмом, коли хочеться телефоном тріснути об стіну, що доводиться вже 27 раз за годину шукати потрібний момент? Надіюсь щось зробите з цим. Дякую.
    +1
Авторизація