Епоха самураїв: Битва за Японію
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
20 844
2
+2020

Опис Епоха самураїв: Битва за Японію

Дуже красиве та доволі цікаве документальне дослідження історії середньовічної Японії, епохи ворогуючих феодальних князівств та сьогунів, які боролися за право абсолютної влади.

Отже, клас самураїв розвивався протягом кількох століть і сформувався приблизно у ХІІ столітті, коли клан Мінамото переміг клан Тайра у Генпейській війні. Наслідки цієї перемоги були величезними. Уряд перетворився своєрідну військову диктатуру під командуванням першого сьогуна Мінамото Йорітомо. Його правління відкриє те, що зараз відоме як період японської історії під назвою Камакура. Сьогун розіслав армії вірних самураїв по всій країні, і вони стали служити королівськими васалами, які підтримували порядок у провінціях і керували місцевими органами влади від імені сьогуна. Посилення військового контролю продовжуватиметься і через те, що в 13 столітті відбувалися навали монгольського хана Кублайя, онука Чингісхана, вся країна об'єднатися і воюватиме за свого сьогуна. Однак відбивши вторгнення загарбників, феодали продовжили внутрішні чвари...

Серіал «Епоха самураїв: Битва за Японію» (2021) доступний до перегляду онлайн мовою оригіналу з українськими субтитрами на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Епоха самураїв: Битва за Японію онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Roman_
    #2 Roman_ Троянці 20 вересня 2023 22:49
    Мої вітання! 5,6 серії переклад планується?
    +1
  2. error
    #1 error Троянці 18 червня 2022 13:27
    Вкрай крутезний документальний серіал. Нагадало за подачею "У пошуках істини" , але тут менше вигадок.
    +1
Авторизація