Трагедія Макбета
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
33 606
4
+1333

Опис Трагедія Макбета

Похмура адаптація шекспірівської класики від режисера Деніела Коена, з Дензелом Вашингтоном та Френсіс МакДорманд в головних ролях. 

Сюжет подібний до канонічного, театрального. Трійця відьом переконує шотландського лорда та полководця Макбета, що він стане наступним королем Шотландії, і його амбітна дружина підтримує його в планах захоплення влади. Не зважаючи на шанобливе ставлення короля, лорд та його дружина вирішують, що повинні вбити монарха. Але боротьба за владу не лише руйнує життя шотландського аристократа, а може занурити цілу країну в нескінченну череду міжусобиць...

Фільм «Трагедія Макбета» (2021) увібрав в себе елементи театру, трошки арт-перформансу та добрий шмат кіносимволізму. Сподобається усім шанувальникам нетривіального кіно.

Дивитися Трагедія Макбета онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Hanzya
    #4 Hanzya Рутульці 13 серпня 2022 10:22
    Усе б нічого... Але не очикувала, що герої Шекспіра аж такі старі. Головні герої запізнилися на зйомки років на 20...
    +1
  2. Гість Юрій
    #3 Гість Юрій Рутульці 12 лютого 2022 13:33
    Інколи хочеться вигукнути , ви що здуріли ? Актори гарні , постановка , просто супер , але ж Дензел Вашингтон в ролі шотландського , ШОТЛАНДСЬКОГО ЛОРДА ? Я розумію , всі рівні , але де ж історична правда . А історична правда в тому , що Вашингтон максимум би гімно вигрібав би із замкової ями .
    +5
  3. Гість Андрій
    #2 Гість Андрій Рутульці 26 січня 2022 21:54
    Ніколи не писав відгуків про фільм, але ця екранізація вразила: шекспірівська мова, дух часу та атмосфера цілком занурила в темну епоху людських трагедій, не втративши актальності цьогочас. Театральним шанувальникам.
    +3
  4. climbing rose
    #1 climbing rose Троянці 20 січня 2022 16:50
    Вражаюча постановка!
    +3
Авторизація