Бібліотекар 3: Прокляття Юдиного потиру (Чаші Іуди)
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
9 625
1
+2832

Опис Бібліотекар 3: Прокляття Юдиного потиру (Чаші Іуди)

Заключна частина популярної телевізійної пригодницької трилогії про хранителя таємної колекції історичних та магічних артефактів Фліна Карсона.

За сюжетом, геніальному Фліну доведеться протидіяти підступним планам колишніх агентів КДБ які марять мрією про відродження СРСР. Задум у радянських чекістів доволі оригінальний: завдяки стародавній чаші зрадника Юди, російські недоумки хочуть воскресити графа Дракулу, якого шукають в румунських Карпатах. Знайшовши труп вампіра, колишні агенти КДБ викрадають французького історика, який має допомогти їм відшукати артефакт апостола-зрадника. Для цього їм потрібно відправитись до Нового Орлеану. Врятувати світ від відродження Імперії темряви може лише Флін Карсон...

Фільм «Бібліотекар 3: Прокляття Юдиного потиру» або ж «Бібліотекар 3: Прокляття Чаші Іуди» (2008) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Бібліотекар 3: Прокляття Юдиного потиру (Чаші Іуди) онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. darka
    #1 darka Рутульці 17 вересня 2022 23:25
    Крутий фільм!!! Як на мене, єдина франшиза де все чудово ( включаючи серіал) , гарний сюжет, хороші серіали. дякую за якісний дубляж!!
    0
Авторизація