Діамантовий поліцейський / Діамантовий полісмен
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
10 598
1
+1824

Опис Діамантовий поліцейський / Діамантовий полісмен

Вибухова суміш комедійного бойовика та кримінального детектива про талановитого злодія-афериста, що став поліцейським. 

Головний герой – шанований та висококваліфікований злодій Майлз Логан, який одного разу викрадає величезний безцінний діамант. Тікаючи від погоні, Майлз ховає його у вентиляційному люці недобудованого хмарочоса, а сам потрапляє до рук поліції. Через два роки Логан виходить із в'язниціта повертається за своїм скарбом. Але невдовзі він шокований масштабом проблеми: в будинку де він сховав камінь, розташовується дільниця лос-анжелеської поліції. Майлз не вигадує нічого краще, ніж підробити собі документи детектива. Особиста справа була так оформлена, що начальство рекомендувало Логану одразу ж взятися до роботи. Професійний досвід злодія-афериста допомагає йому миттєво розкривати крадіжки та швидко підніматися кар’єрними сходами...

Фільм «Діамантовий полісмен» або ж «Діамантовий поліцейський» (1999) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Діамантовий поліцейський / Діамантовий полісмен онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. pload2011
    #1 pload2011 Троянці 18 березня 2023 19:32
    Звідки і, головне, - за що, стільки плюсів?! Тупий сюжет і аналогічний гумор. Півгодини даремного очікування, але постійні кривляння Мартіна Лоуренса перевершили терпіння і змусили відправити його в бан.
    0
Авторизація