Золото
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.4
12 837
7
+515

Опис Золото

Драматичний постапокаліптичний трилер про волоцюгу, що знаходить шалене багатство серед пустелі та має ховати його від бандитів та інших волоцюг. 

Події розгортаються у недалекому майбутньому, коли людство важко виживає через катастрофічну нестачу ресурсів. Безіменний волоцюга мандрує в пошуках роботи і з листівки дізнається, про велике будівництво, працюючи на якому можна добряче заробити усього за чотири місяці. Він знаходить попутника, разом із яким і блукає по безкрайній пустелі. Через певний час вони наштовхуються на величезний шматок золота - шанс всього життя нарешті розбагатіти. Проте, щоб забрати знахідку, потрібен екскаватор. Поки досвідчений роботяга їде за технікою, молодий чоловік залишається захищати новопридбане багатство...

Фільм «Золото» (2022) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Золото онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Геннадій
    #4 Геннадій Троянці 21 лютого 2022 23:56
    Чудово. Все передбачувано. Австралійці люблять такий сюжет... Самі живуть у такому лайні, в якому домінують гроші, а не людські цінності. Гроші чи золото перш за все... Тому і такі фільми знімають. Фактично про себе. Але це тепер називається "сатира". Я жив місяць в Австралії. Вважать її "щасливою США", але трабли є, як і скрізь... Дуже сміливий і самокритичний фільм від австралійців. Браво!
    0
    1. Yuriy03
      #3 Yuriy03 Троянці 22 лютого 2022 08:02
      "Самі живуть у такому лайні, в якому домінують гроші, а не людські цінності"

      Ви певно з Л/ДНР пишете, бо тільки там дбають про людей, а гроші потрібні Пенісу Душиліну та його дочці, яка катається в ОАЕ, поки мешканці окупованих територій зводять кінці з кінцями, зато є духовна, блєт, скрепа!
      +2
  2. ukrvas
    #2 ukrvas Троянці 19 лютого 2022 10:41
    лайно і тупість героїв.. фу.
    0
  3. Гість Юрій
    #1 Гість Юрій Рутульці 16 лютого 2022 14:02
    жахлива історія...
    0
  4. Rokambol27
    #0 Rokambol27 Троянці 16 лютого 2022 13:06
    не розумію, чому в таких фільмах про виживання. режисери роблять головних героїм тупими долбойобами, які туплять у всьому.
    +2
    1. Гість Юрій
      #-1 Гість Юрій Рутульці 16 лютого 2022 14:03
      хотів би побачити, як би ти вижив на його місці. на дивані воно легко міркувати
      +1
    2. Precil-Kurok
      #-2 Precil-Kurok Троянці 4 грудня 2023 00:05
      Не розумію, якими діями цей герой затупив??? Мабуть тут тупить хтось інший, а головний герой якраз вів себе найрозумнішим чином у такій ситуації, а ось напарник хотів більшого, та настигла карма!!! Ось сам фільм чудовий, як знятий, так і грою головного героя!!! Повчально для тих, хто себе рахує розумнішим за інших, бо у таких, чи подібних випадках, все закінчується так само, як знятий фільм, повірте мені, що карма завжди діє, не в одному випадку, то в іншому обов'язково настигне!!!
      0
Авторизація