Школа супергероїв / Вищий пілотаж
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.2
3 728
3
+55

Опис Школа супергероїв / Вищий пілотаж

Симпатична фантастична комедія для усієї родини про родину супергероїв, де у малечі турбот ніяк не менше ніж у їхніх героїчних батьків. 

За сюжетом, у молодого Вілл Стронгхолд типові проблеми підлітка, які підсилюються тим, що його батьки – шалено популярні супергерої Командор та Стіла. Він також збирається піти стати супергероєм, тому вступає до елітної школи «Небесна висота», де виховуються майбутні «супери», які мають надприродні здібності. Проте Вілл позбавлений таких якостей, і тому він навчається не в класі «Герой», а в менш престижному «Напарник». У перший рік навчання Віллу доводиться дуже несолодко - він стикається з деспотичним учителем фізкультури, супершвидкісним хуліганом та небезпечним бунтівником, здатним керувати вогнем. До цих неприємностей додаються і нормальний страх, і проблеми з дівчатами, і складні стосунки з батьками. Але коли підступний лиходій починає загрожувати його сім'ї, друзям і школі, у Віллі раптом прокидаються надлюдські здібності...

Фільм «Школа супергероїв» або ж «Небесна висота» (2005) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Школа супергероїв / Вищий пілотаж онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. eomimm
    #2 eomimm Троянці 30 липня 2023 19:24
    моє дитинство
    0
  2. cosmic oyster
    #1 cosmic oyster Рутульці 21 лютого 2022 15:05
    Фільм дитинства, дуже люблю і з радістю передивлююсь. Легкий, добрий, для підлітків, щось на кшталт Гаррі Поттера на мінімалках в супер геройській темі.
    +1
    1. eomimm
      #0 eomimm Троянці 30 липня 2023 19:25
      абсолютна комедія
      0
Авторизація