Ненаситний
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
17 082
1
+1115

Опис Ненаситний

Атмосферний продюсерський проект Гільʼєрмо дель Торо, знятий за мотивами оповідання Ніка Антоска «Тихий хлопчик». Це історія про парадоксальну дружбу хлопчика та монстра, що чаївся у підвалі, під ліжком та в шафі.

За сюжетом, через кілька років після втечі від батька-психопата Джулія повертається на малу батьківщину, в глухе провінційне містечко. Батько-мучитель вже помер, а саме містечко перетворилося на один великий наркопритон.У школі, куди вона влаштувалася працювати, Джулія знайомиться з дивним хлопцем на імʼя Лукас, який за всіма ознаками страждає від домашнього насильства. Втім, хлопця турбують не тільки глузування однокласників і конфлікти з батьками: на горищі будинку під кількома замками він тримає батька з молодшим братом, які страждають від жахливої ​​недуги і щоночі намагаються вирватися на волю...

Фільм «Ненаситний» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Ненаситний онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. SouL
    #1 SouL Троянці 13 березня 2023 00:46
    Фільм, як на мене, посередній в плані жахів, але у нього дуже класна головна музикальна тема ("Resourceful"), моторошна, зловісна (в повній мірі не можу описати свої емоції від неї), створює необхідний для картини настрій. Також серед сильних сторін зауважу атмосферу фільму та місця подій, все таке туманне, занедбане, гнітюче. В цілому враження від стрічки позитивне.
    +2
Авторизація