Кінець гри
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.0
12 777
2
-1234

Опис Кінець гри

Симпатична кримінальна драма з елементами шпигунського трилеру про запекле протистояння геніальної російської злодійки та талановитого агента ФБР.

За сюжетом, Вел Тернер талановита та принципова агент Федерального бюро розслідувань, яка на справі доводить, що жінки-детективи нічим не поступаються чоловікам. Але одного дня вона зустрічає по-справжньому гідного супротивника в особі авторитетної очільниці російського кримінального синдикату Олени Федорової, яка навіть після арешту лишилася впливовим гравцем на чорному ринку озброєнь. Виявити важелі впливу Федорової та ліквідація її злочинного угрупування стає для Вел Тернер справою честі...

Серіал «Кінець гри» (2022) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Кінець гри онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Сміх
    #2 Сміх Рутульці 10 червня 2022 22:10
    Дуже нудне кіно:
    - головна героїня занадто геніальна, прорахувала все на мільйон кроків уперед і все вгадала. Все що не відбувається - то її хитрий задум. Це дуже передбачувано і нудно.
    - копи дуже тупі, супер-пупер-небезпечна кримінальна геніальна злочиниця сидить в акваріумі і розглядає як копи сваряться між собою, що там в них на екранах, де яка лампочка мигає.
    - головна героїня відчутно постаріла від часу коли вона була дружиною Дедпула. Тобто притишити звук і милуватися гарною жінкою також не вийде. Краще глянути старші її фільми.

    Тай таке, рейтинг на ІМДБ завищений - оцінка глядачів ок. Переглянув щось до 5 серій. Після першої грало просто на фоні.
    0
  2. Crossout
    #1 Crossout Троянці 4 березня 2022 21:41
    рускійкорабль ідінахуй.
    +15
Авторизація