Останній король Шотландії
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.7
3 101
3
+77

Опис Останній король Шотландії

Шотландський лікар Ніколас Гарріган з медичної місії в Уганді потрапляє у круговерть політичних подій навколо президента Іди Аміну (Форест Вайтакер). Особа Аміну спочатку чарує молодого шотландця-ідеаліста, що став особистим лікарем президента і його радником. Але побачивши, як відбувається трансформація президента в тирана, одержимого манією терору, Гарріган, намагається змінити хід подій, ставлячи своє життя під загрозу.

Дивитися Останній король Шотландії онлайн українською в HD
Open Matte
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Doslis
    #2 Doslis Троянці 28 січня 2023 11:49
    Фільм про білого виродка-авантюриста, який приїхав до Уганди заради пригод, залишився у Аміна заради задоволення, втік з Африка, щоб зберегти свою білу мажористу сраку.
    Бо поки це не стосувалось цієї сраки, він нічого не помічав і все його влаштовувало. Більш того - навіть подобалось.
    І історія Аміна - це лише тло, на якому розкривається характер головного героя.
    Оцінка 8/10
    0
    1. alexcaptain
      #1 alexcaptain Троянці 1 жовтня 2023 20:58
      Ти дибіл чи негр ? Чи чого білих людей обзиваєш ? Який би він там не був, але він білий. Нігери в 100 раз гірші. Нас і так з кожним роком все менше. Чи ти в нас BLM соратник ???
      -1
  2. SadFilms
    #0 SadFilms Троянці 19 січня 2023 15:25
    Жорстокість диктаторів ніколи не буде достойною формою правління навіть Африканських країн де на жорстокість відповідають більшою жорстокістю, фільм чітко дає зрозуміти хто такий Амін і як влаштовані політичні втручання інших країн... фільм хоч і затягнутий і неквапливий дивитись його приємно якщо цікавить тематика диктатури та становлення африканських держав нічього більше сказати не можу. Мені сподобався. Макевой добре зіграв а Форест Вітакер взагалі зірка цієї картини і хочеться йому вірити, хочеться йому співчувати і хочеться його боятися і ненавидіти... варто переглянути)
    +2
Авторизація