У ритмі серця
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.0
18 917
1
+5054

Опис У ритмі серця

Ґлостер, штат Массачусетс. Сім’я глухих веде рибальський бізнес. 17-річна Рубі — єдиний, хто чує — допомагає глухим батькам і брату в рибній ловлі. У школі вона приєднується до місцевого хору, де розуміє, що любить співати. Керівник хору переконує її подумати про музичну школу, і тепер дівчина змушена вибирати між сім’єю і нової мрією.

Дивитися У ритмі серця онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Yuriy03
    #1 Yuriy03 Троянці 28 грудня 2022 17:24
    Досить середненький фільм для того, щоб брати Оскара 2022, а якщо Оскара беруть такі фільми, то в Голлівуді тупо сценарна імпотенція, це підтверджує те, що на нас вивалюється дофіга сиквелів, приквелів, рімейків, ребутів.
    Саме цей фільм є рімейком французького La Famille Bélier, тому й тут можна посварити комісію, яка присудила Оскара рімейку.
    Щодо самого фільма, нічого нового від слова взагалі. Тут є дівчинка, яка не така як всі, вона працює разом з рідними ловлячи рибу, інколи вона співає, навіть добре співає, але надто сором'язлива, щоб на першій пробі заспівати нормально. Інші дівчатка її булять, вона закохана в хлопця, який тусується з тими хто булить (дивно, що не взяли якогось перекачаного гравця у регбі). І от вона йде в співочий гурток, щоб зацікавити цього хлопця. Ну шо відчули свіжість сценарія? на 8/10 точно тяне, а на Оскара? Йдемо далі, у неї глухі батьки, саме тому фільм називається CODA що означає "Child Of Deaf Adults", а не надуманий вкотре локалізаторами "У ритмі серця". Напевно самі смішні моменти у цьому фільмі, саме з глухими акторами, які НАСПРАВДІ ГЛУХІ! Зараз в Голлівуді це модно, Тихе Місце тому доказ, коли дівчинка там дійсно глуха.
    Так от фільм вкотре розповідає в історію про те чого хочуть від дитини батьки і чого вона насправді хоче у цьому житті. Спочатку негодування батьків, а потім віра в неї.

    Не скажу, шо фільм мені не сподобався, але я не розділяю думку, що фільм заслуговує Оскара, он в 2021 році Оскара взяла повна хрінь Земля кочівників, яку раз подивишся, тобі стане скучно і ти викинеш це з голови.
    Цей фільм просто добра комедійна драма, яка виїжджає на глухих акторах і нічого більше.
    7/10
    -2
Авторизація