По той бік океану / Велика риба та яблуня
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.0
14 710
4
+4042

Опис По той бік океану / Велика риба та яблуня

У старому міфічному світі існують духовні створіння, які контролюють природній порядок смертного царства. Одна з них, молода дівчина на ім'я Чунь. У день свого повноліття вона повинна пройти обряд під час якого буде рік споглядати за людським світом у формі червоного дельфіна. Та при поверненні стається нещасний випадок, вона застрягає у риболовних сітях. Її за рахунок власного життя рятує молодий парубок.
Чунь відчуває провинну за те що її рятівник загинув та вирішує повернути його душу на землю, віддаючи за це частину свого життя. Це призводить до порушення рівноваги у світі духів й тепер вона має виправити й це.

Дивитися По той бік океану / Велика риба та яблуня онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. самді
    #4 самді Троянці 28 серпня 2022 19:10
    я думала, що легше сприйму це аніме, але ридала майже половину фільму. чудовий тайтл, рекомендую до перегляду.
    +3
  2. oksanКа
    #3 oksanКа Рутульці 22 серпня 2022 15:38
    Дуже круте аніме, спокійне, підійде для сімейного перегляду. Дивились із сином 1,5 року, він дуже схвально реагував на всі важливі події, та й в цілому, слідкував за аніме. Мені теж сподобалось - добре, тепле та ніжне, як перше кохання. Можна і передивитись, а зараз раджу до перегляду.
    0
  3. larstnp
    #2 larstnp Троянці 2 серпня 2022 20:54
    Доволі тепле та емоційне аніме. Навіть на деяких моментах заплакала. Легке, але також як й твори Міядзакі є з глубоким сенсом (можливо його й нема, але я знайшла). На вечір підійде. Також можна передивлятись. 10\10!
    0
  4. error
    #1 error Троянці 3 травня 2022 12:38
    непогана штука
    +1
Авторизація