Пограбування на Бейкер-Стріт
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
8 110
2
+1921

Опис Пограбування на Бейкер-Стріт

Фільм від знаменитого режисера Роджера Дональдсона (13 днів, Пік Данте) і заснований на реальних подіях, що відбувалися у Великобританії в 1971 році. Після 35 років забуття ми нарешті дізнаємося про одне з найлегендарніших пограбувань банку в історії Великобританії, коли не було проведено жодного арешту і не було знайдено анінайменшого сліду викрадених грошей. Наліт на банк на Бейкер Стріт був ініційований високопоставленими офіційними особами, що намагаються дістатися до заповітного банківського ящика, в якому хазяйка одного з відомих борделів Лондона зберігала секретну інформацію. Тепер заборона на розголошення інформації про це пограбування знята британським урядом, і перед нами відкривається яскрава, закручена історія, повна таємниць, сюрпризів і неочікуваних поворотів.

Дивитися Пограбування на Бейкер-Стріт онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. В.
    #2 В. Рутульці 8 січня 2023 00:58
    У вас біда з дієсловами зворотної дії. В укр. мові немає: впоратися ( = впорати себе), зацікавився (=зацікавив себе), сподіваюся (сподіваю себе), пограйтеся (пограйте себе) і т.д. Маує бути: впорати, зацікавлений, маю надію / маю сподівання / гадаю, пограти. Стосовно "було": Олена Курило, Уваги до сучасної української літературної мови, Видавництво Соломії Павличко ОСНОВИ, Київ, 2008 [передрук з видання 1925 р.], стор. 53: "по-українськи не можна казати було зроблено, буде зроблено, а тільки зроблено. …можна застосовувати пасивного дієприкметника у функції присудковій: це буде зроблене (а не це буде зроблено), він буде покараний (а не: його буде покарано)."
    0
  2. Мирослав
    #1 Мирослав Рутульці 9 вересня 2022 17:33
    Дякую за український переклад. Але він "прісний" у вашому перекладі. Українська мова багатша на слова. Ви або не можете або не знаєте. Яб багато що озвучив іншими словами - не так щоб вухо "різало"
    0
Авторизація