Обі-Ван Кенобі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.7
44 211
7
+7381

Опис Обі-Ван Кенобі

Джедай Обі-Ван Кенобі приглядає за юним Люком Скайуокером і переховується від мисливців Імперії під час вигнання на Татуїні.

Дивитися Обі-Ван Кенобі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Precil-Kurok
    #3 Precil-Kurok Троянці 9 червня 2022 23:03
    Незнаю, нерозумію, і мабуть ніколи не зрозумію оцих, як на мене тупих фільмів про інопланетян, чи фільмів про війни інопланетян із землянами, коли зі Всесвіту не зафіксоване ні одне, хочаб найслабше відчуття, чи повідомлення, чи ще щось про інопланетне існування у нашій галактиці "Чумацький шлях", не кажучи вже про мільйони галактик Всесвіту!!! Коли наші, тобто Земні супутники такі як "Вояджер-1", чи "Вояджер-2", які уже давно за межами нашої галактики!!! І щоб придумати таких на мій погляд тупих персонажів із інших планет, коли і гадки немає, як можуть виглядати ті ж самі інопланетні персонажі!!! На мій погляд, це можуть бути найтупіші інопланетні персонажі!!!
    -14
    1. Гість Михайло
      #2 Гість Михайло Рутульці 10 червня 2022 14:19
      "Вояджер-1", чи "Вояджер-2", які уже давно за межами нашої галактики!!! - серйозно, може за межами нашої сонячної системи?

      "Вояджер-1", чи "Вояджер-2", які уже давно за межами нашої галактики!!! - серйозно, може за межами нашої сонячної системи?
      +8
    2. Vjacheslav
      #1 Vjacheslav Троянці 14 червня 2022 22:11
      Не можу зрозуміти людей, які не люблять щось і усе одно роблять, для прикладу Ви, не любите фільми про інопланетян і усе одно дивитесь серіал! А ще більше я впевнений що Ви не дивилися нічого із Зоряних війн.

      І знаєте, вибачте, але так можна говорити про все вигадане, тобто усі жанри фантастика і навіть про релігію - не зафіксовано хоча б один доказ існування ангела, але релігійні люди є.

      А тепер за вашу думку, що ми запустили супутник і ніде не знайшли нічого живого. Уявіть, що наш супутник це маленький кораблик, іграшковий, десь до 2 см(може і ще менший) і ми запустили його в океані, щоб він доплив до інших істот, шанс що він допливе майже нульовий. До цього всього, уявіть що десь там і є такі істоти як ми, навіть такі ж люди, правда вони розвинуті десь так, як ми були розвинуті 5 тис.років тому, типу про техніку і всяке таке не чули, то як же вам дадуть відповідь чи знайдуть звідки запущений кораблик розміром у 2 см у величезному океані?
      Ви подумайте про те, що 40 років тому про такий смартфон як у нас зараз писали тільки у фантастичних книгах, а у фільмах(фантастичних) знімали як щось незвичне та нереальне.

      Якщо Ви заганні у ремки, то складно вам щось пояснити.
      +4
  2. Maxim
    #0 Maxim Рутульці 4 червня 2022 12:47
    Це, мабуть, найкраще що зробили Діснеї з цією франшизою. Порівнювати з повнометражками звісно складніше. Це точно не "Бунтар-1", хоча маубть навіть краще за "Соло", але в тисячу разів краще за інші серіали. "Мандалорець" та "Боба Фетт" мали неймовірно скупі, часто запозичені сюжети. "Мандалорець" хоча б непогано передавав атмосферу, але все одно був скучним та попсовим. "Обі-Ван Кенобі" яскарвий приклад того, що можна написти цікаву самобутню історію органічно вплетену в основну легенду саги. Виявляється можна гарно передати атмосферу далекої-далекої галактики. Виявляєтсья можна створити цікавих персонажів та адекватні діалоги. Не без того, що кілька павільйонних сцен надто простяцькі, але це все одно краще з того, що Дісней нам пропонував у всесвіті Зоряних Війн. Чекаю насупні серії.
    +6
  3. ProtocolVIP
    #-1 ProtocolVIP Рутульці 28 травня 2022 21:51
    Серіал непоганий, але як на мене події розвиваються ну дуже повільно. Поки дивишся можеш заснути, якщо порвняти з 'Мандалорець' і 'Книга Боби Фетта' то серіал взагалі немає екшну. І ще приємно бачити старих акторів.
    +2
    1. AndrewKras
      #-2 AndrewKras Троянці 1 червня 2022 10:20
      Мандалорець так, але Книга Боби Фетта" ще те випробовування, натуральне снодійне...
      +2
    2. Vjacheslav
      #-3 Vjacheslav Троянці 14 червня 2022 22:15
      Підтримую AndrewKras, Мандалорець ще був цікавий, а Боба я взагалі не міг дивитись. І погоджуюсь із вами про акторів, надзвичайно приємно!
      Жаль тільки що коли у чоловіка під плащем дитина, а усі клони і так далі не можуть замітити чогось незвичного )))
      типу якось ближче до реальності можна придумати, просто смішно коли бачу таке.
      0
Авторизація