Оселя зла
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
3.4
12 694
10
+432

Опис Оселя зла

Через багато років після того, як спалах вірусу спричинив глобальний апокаліпсис, Джейд Вескер присягається знищити винних, намагаючись вижити в боротьбі з інфікованими.

Дивитися Оселя зла онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 10:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Manti
    #8 Manti Рутульці 20 липня 2022 20:39
    Так я правильно розумію, комусь не завезли ЧЕМОДАНІВ? Тому що бляха, я дивився Обі Ван Кенобі і мені було нудно що пизд'ць, я дивлюся цей серіал, і ну є проблеми, але мені цікавіше дивитися його чим Обі Вана. Але при цьому в цього серіала меньше 50 процентів на ротен томатос, в той час як у дрисні по зоряним війна 83 процента?

    А прийоби фанатів просто мене дивує, Чорний Альберт Вескер, а в чом проблема що він чорний? Давайте вернемося до початку Кіновсесвіту Марвел, ОЙ Нік Ф'юрі став чорношкірим, але нікого це не бентежило, а тут серіал який просто саму ідею оселі зла і все ВСІ ПЕРСОНАЖИ ПОВИНІ БУТИ ЯК В ГРІ.
    Я запитав одного "Тобі потрібно щоб режисери просто тобі перезняли події в серіїї ігор в фільм? Який в цьому сенс?", на що він мені відповів "розкрити більше персонажів ігор" КУДИ БЛЯХА БІЛЬШЕ РОЗКРИВАТИ, майже в кожного Головного персонажа 3-4 гри , або він в ній задіяний, та по одному Леону знято десь під 4 повнометражних мутфільма, яка О БОЖЕ яка неочікуваність, не сподобалися фанатам"
    Зате інша фан база рада схавати серіал в якому всього ШІСТЬ серій, мені здається що скоро вони скоротять серіали до 3 серій, і ви також це зхаваєте, так в цьому серіалі 25 раз показують татуїн, 25 раз сюжет від точки А в точку Б, і бляха стільки пройобів, но ні один має 85 процентів інший 45. Справедливо бляха.
    О, комусь не сподобалася сюжетна лінія підлітків, хммм чим цікаво? Ах я знаю чим, "Бо немає персонажів з ігри, я хоцю спостерігати за персонажами з ігор", О я пам'ятаю один недавній серіал по грі, Хало , пам'ятаєте? Теж не сподобався мені, знаєте чим? ну здавалося б, головний герой ігор в серіалі є, навіт вставки є типу як в грі, від першого лиця, і всі вороги є як в грі, о Майстера Чіфа спробували розкрити, але знаєте, все то дрисня, від вставок від першого лиця - іспанський стид, нахріна робити з голвного героя "мученика" я теж не зрозумів, та й вороги , ну і, я їх за декілька ігор стільки надивився нащо мені цей "графоній" в серіалі пихати в очі, але , О БОЖЕ, цей серіал теж має більше процентів ніж Оселя Зла).
    0
    1. Vano_sz
      #7 Vano_sz Троянці 4 березня 2023 15:10
      Та біс з тим, що Вескер чорношкірий. Але блін, Вескер антагоніст. Це той чувак, шо обдовбався т-вірусом і його не накрило зомбо, а навпаки - він став тим солдатом майбутнього, він же солдат, вояка, на якого шлікала амбрелла. По собі ж той притрушений, егоїст в суперпозиції. В нього злетівша клямка і він за амбреллу і за смерть не таких суперкрутих, як він сам. Тут же він якийсь соціальноактивний позитивіст, що думає про людей, а не про власну сраку і сраку всім навколишнім. Карочь, особисто я підтримую те, що це неканон, ігри мають місце в сюжеті і для тих, хто хоч трішки вариться в темі - наявний фінт в сюжеті, прямо зводить писок в кислому виразі. Мене особисто прямо косить від сценарія, наче писаний той студентами першого курсу якогось факультету спиртобродіння і виноробства (такий є і не в зло їм сказане, там класні специ в своєму напрямку) за бухло по знижці в атб.
      0
  2. Сумахі
    #6 Сумахі Рутульці 20 липня 2022 19:05
    Що не хватає фільму по Rezident Evil?
    Підросткових соплів.
    0
  3. Yuriy03
    #5 Yuriy03 Троянці 20 липня 2022 00:36
    З такими оцінками і відгуками фанатів і ЧОРНИМ АЛЬБЕРТОМ ВЕСКЕРОМ (ШТА БЛЄД?) краще пройти мимо...
    +1
  4. Гість Роман
    #4 Гість Роман Рутульці 17 липня 2022 13:59
    Крутий серіал.
    З серією ігор спільного мало, але дивитись цікаво і є неочікуванні повороти сюжету.
    Певне найкраще що я дивився з кінематографу по цій серії.

    (Хочеться продовження)♥
    +1
  5. Гість Віктор
    #3 Гість Віктор Рутульці 16 липня 2022 22:28
    Цей серіал можна дивитись лише якщо вимкнути: Логіку і Критичне мислення. І одразу забути, що все відбувається 14 років після Катастрофи...
    Головна "героїня" просто - НІЯКА...
    0
  6. Ninjja
    #2 Ninjja Рутульці 16 липня 2022 08:47
    Ось навіщо було брати назву франшизи, і спаскудити всяким сучасним лайном і повістками...можна ж просто нове придумати...дуже слабо, а як на "оселю зла" - це взагалі туфта....але переклад крутий. Дякую
    +1
  7. Хтивий хлопчик
    #1 Хтивий хлопчик Рутульці 15 липня 2022 14:04
    ммм) я би власниці компанії амбрела відлизав би) ахаах
    +15
    1. Сміх
      #0 Сміх Рутульці 31 липня 2022 10:51
      А ти вмієш зацікавити фільмом.
      -1
  8. Гість Микола
    #-1 Гість Микола Рутульці 15 липня 2022 11:17
    Дякую авторам за український дубляж🇺🇦

    Після перегляду першої серії стає зрозуміло що серіал адаптований більше для юнацької аудиторії. При цьому вдалося зберегти відчуття тривоги та зацікавленості в розвитку подій. Приємні кадри, саундтрек, діалоги, в додачу до постапокаліпсису роблять якщо не чудовим то хорошим серіалом який адаптований під сучасні реалії сьогодення.

    Моя оцінка 8/10.
    -3
Авторизація