Другий шлюб у вищому світі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
6 558
4
+1719

Опис Другий шлюб у вищому світі

Жінка планує помститися підступній коханці свого колишнього чоловіка за допомогою елітного шлюбного агентства, яке обслуговує лише дуже багатих.

Дивитися Другий шлюб у вищому світі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Vita
    #3 Vita Рутульці 22 липня 2022 13:15
    Надзвичайно вдячна за вашу роботу і за те, що з кожним днем з’являються нові озвучування дорам
    +2
    1. Oleh Klovan
      #2 Oleh Klovan Троянці 30 липня 2022 19:47
      Світ Дорам: https://doramy.world/
      BambooUa: https://bambooua.com/
      0
  2. Гість Юлія
    #1 Гість Юлія Рутульці 19 липня 2022 16:52
    Сподобалася дорама, дуже цікавий сюжет. Актори - топові, гарно підібрані. Дещо схожа задумка на ЄВА чи Пентхаус, але зі щасливим кінцем. Режисери цікаво передали менталітет, традиції та відношення корейців до шлюбу, статусу та грошей сучасник чеболей. Судячи з кінцівки, буде другий сезон. Ну, чекаємо.
    +2
  3. wenruiiiiii
    #0 wenruiiiiii Троянці 17 липня 2022 20:29
    Як дорамщиця зі стажем у ±6 років можу сказати,що ця робота варта уваги,хоча і має деякі мінуси.Один з таких недоліків є певна недосказаність.Під недостатністю я маю на увазі те,що в деяких серіях у мене було відчуття,що я щось пропустила або неуважно дивилась (хоча це не так),тому мені здається було б краще зробити цю дораму десь на 10 серій.Також,можу сказати,що цей серіал доволі передбачуваний, особливо якщо ви до цього дивились хоча б з 10-15 дорам, але це не робить його менш цікавим.Великим плюсом є каст.Тут досить відомі актори які дуже добре справились зі своєю задачею і завдяки грі яких можна справді відчути усі почуття героїв.Дорама виконала усі свої функції як драми ,так і сатири над відношенням корейського суспільства до шлюбів.Загалом мені дорама сподобалася,моя оцінка 7.5/10.Якщо вас цікавлять більш-менш схожі дорами,то можу порадити дораму з Лі Хьон Уком "Mine",ще можливо комусь сподобається"Пентхаус" або "Єва"
    +2
Авторизація