П’ять днів у лікарні
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
10 745
3
+2529

Опис П’ять днів у лікарні

На основі реальних подій під час урагану Катріна. Коли через повінь піднявся рівень води, вимкнулася електрика, а температура повітря сягнула критичних значень, виснажений персонал лікарні в Новому Орлеані був змушений приймати складні й жахливі для реалізації рішення.

Дивитися П’ять днів у лікарні онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Piyavka
    #3 Piyavka Троянці 1 грудня 2022 12:37
    Чудовий серіал, послідовно й ретельно викладені події. Немає хороших та поганих персонажів. Команда фільму зайняла нейтральну позицію і глядачі самі роблять висновки і оцінюють вчинки героїв. І це правильно. Бо на мою думку, найбільша провина у подібних трагедіях - на владі, на службах реагування. А вигрібають, як завжди, виконавці та потерпілі.
    0
  2. Гість Ruslan
    #2 Гість Ruslan Рутульці 17 жовтня 2022 00:15
    Чудовий серіал. Заснований на реальних подіях. Хто любить медичні серіали точно потрібно подивитись. Дійсно жаль тих людей які в реалії таке пережили, але безсилля влади та нестерпні умови праці дали великий результат Віра Фарміґа - одна з моїх улюблених акторок, сподіваюся, що за цю роль вона нарешті отримає не одну нагороду! Вона на це заслуговує!
    +1
  3. Cyc
    #1 Cyc Троянці 7 вересня 2022 02:31
    Серіал про катаклізм і людей у граничних обставинах, порушує проблеми вибору, відповідальності, життя та смерті. Динамічний та драматичний.
    Розуміння того, що проєкт створення на основі реальних подій, значно посилює враження.
    Тож зараз я пірну в Гугл і буду розбиратися, як там усе було насправді.
    +3
Авторизація