Дивись в обидва боки
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
19 945
8
+4054

Опис Дивись в обидва боки

У день випускного Наталі робить тест на вагітність, і її життя розділяється на дві паралельні реальності. Що готує їй доля?

Дивитися Дивись в обидва боки онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 8:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Анастасия
    #5 Анастасия Рутульці 13 жовтня 2022 21:01
    Фільм просто чудовий. Звісно я не кінокритик, але сталося таке відчуття ніби-то автор хотів донести нам, що не важливо в якій ситувції ти опинився, ти завжди можешь прийти до своєї цілі, просто це може бути складніше або легше, на шляху будуть зустрічатися різні люди але ти дійдешь до кінця та отримаєш свою винагороду
    0
  2. KCathy
    #4 KCathy Троянці 26 серпня 2022 23:50
    Дуже дивно, чому показана рівність навичок жінки, яка народила дитину і не навчалася, не отримувала практики (фактично в найкращому випадку залишилася такою, як після школи), і жінки, яка цей час вчилася, а також працювала у крутій компанії, спілкувалася з професіоналами. Мав бути величезний розрив і вони б ніколи не зустрілися на одному конкурсі.
    Мені цей фільм нагадує рекламу народжувати дітей.
    +3
    1. ayyya
      #3 ayyya Троянці 27 серпня 2022 02:09
      А я б сказав навпаки - антирекламу.

      В тому той прикол, що автори намаються всидіти на двох стільцях.
      Через це не зрозуміло, що намагався донести автор.

      Ну хіба що -- Всеодно на твої рішення, дії, проблеми -- твоя доля визначена, ти станеш художником(-цею)
      0
    2. Гість Юлія
      #2 Гість Юлія Рутульці 14 вересня 2022 12:50
      Цікава думка. Якщо говорити про певний вид професій, наприклад стоматолог, тут все розвивається, постійно потрібні навчання інакше ти залишаєшся в минулому столітті. Коли ми говоримо про творчість... знову ж таки моя суб'єктивна думка, головне почати, хотіти цього, руки згадають як це робиться. А натхнення робить своє. Тим паче героїня вже до того технічно робила все на високому рівні)
      +1
    3. Hamervast
      #1 Hamervast Троянці 3 жовтня 2022 00:53
      Ви трохи не зрозуміли сюжет. Головна героїня закінчила коледж, вона має освіту художниці, але після універу або поїхала працювати в місто мрії, або залишилась вдома народжувати дитину. Але так чи інакше вона досягла свого, у випадку з дитиною, вона знайшла натхнення творити саме через материнство, а у випадку з спробами працювати у крутій компанії пережила розчарування в собі. Тут показано саме те, що треба вірити у себе, не дивлячись ні на що. Бо обставини в житті різні, але треба завжди намагатись діяти як найкраще для себе.
      0
  3. ayyya
    #0 ayyya Троянці 26 серпня 2022 17:48
    Я так і не зрозумів, яку думку автор хотів донести?
    Опустимось в коменти, де мені пояснять
    0
  4. Anheli
    #-1 Anheli Троянці 25 серпня 2022 22:40
    З самого початку дізналася про фільм через акторку(Лілі Рейнхарт) і не пошкодувала, що переглянула. Дуже затишна стрічка, цікава ідея і подача, а ще гарна картинка, тому цьому фільму поставила б 9/10
    +1
  5. Hamervast
    #-2 Hamervast Троянці 21 серпня 2022 00:43
    Чудовий життєвий фільм. Люблю такий жанр, коли обігруються різні ситуації. Гарно передані відчуття та емоції героїв в залежності від обставин. Дуже радий кінцівці з дитиною, що головна героїня з батьком дитини залишилась разом, це неймовірно чудово. Підійде для перегляду зі своєю половинкою перед сном або самому, якщо тільки мрієш про стосунки)
    +4
Авторизація