DC Ліга СуперУлюбленців
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
91 257
5
+124140

Опис DC Ліга СуперУлюбленців

Суперпес Крипто і Супермен – друзі-нерозлийвода. Вони володіють однаковими суперсилами і пліч-о-пліч протистоять злочинності у Метрополісі. Одного разу поганці викрадають Супермена і решту членів Ліги Справедливості. Тепер Крипто має переконати драну банду-двір-команду – Гончака Аса, вислобрюху свинку Пі-Бі, черепаху Мертона і білку Чіпа – оволодіти своїми щойно набутими суперсилами і допомогти врятувати супергероїв.

Дивитися DC Ліга СуперУлюбленців онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Tabler
    #5 Tabler Троянці 24 вересня 2022 14:11
    Мультфільм прям супер всім раджу переглянути.
    +1
  2. Глеб
    #4 Глеб Рутульці 18 вересня 2022 11:23
    Шикарная игра Эдди Мёрфи, всегда его любил как актёра. Такое обращение с животными кажется очень весёлым и милом, видно, что он сам как человек любит их. Если бы он знал про проект IguVerse, то точно сминтил бы любимого nft питомца)
    -4
  3. rititic
    #3 rititic Троянці 7 вересня 2022 10:13
    В DC завжди були круті мультфільми, кращі за Marvel. Плюс це можна дивитися всією родиною. Сподобається від малого до старого.
    +18
  4. Vano_sz
    #2 Vano_sz Троянці 2 вересня 2022 23:25
    Мульт дуже порадував, вкрай насичений фансервісом і стьобів з Марвела. Від Фреді Крюгера і Шкіряного Лиця до Гарфілда. Дуже добре розкриті персонаді, відомо хто що звідки і чому (нотка знань з попередніх фільмів ДС не завадить, але й без того ок). Для тих, хто шукає глибинних змістів, твійстів сюжету і саспенса з триманням на одному духу, то тут +6 і для першокласника такі речі просто не є потребою. Насолода подіями, які тут і зараз. Дуже гарна якість промальовки, також озвучка на висоті (якщо в оригіналі, то там купа акторів, що всім знайомі). Крутий мультик, що однозначно рекомендую до перегляду сімейно, сподобається всім.
    +1
  5. Upset Ram
    #1 Upset Ram Троянці 31 серпня 2022 19:28
    мультик гарний, але нічого такого особливого в сюжеті
    +1
Авторизація