Тор: Любов і грім
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
63 873
15
+40142

Опис Тор: Любов і грім

У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії, Корґа та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер. Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у жахливу космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.

Дивитися Тор: Любов і грім онлайн українською в HD
IMAX Edition
Онлайн Трейлер
Відгуків 15:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Rupert Vanc
    #12 Rupert Vanc Троянці 9 квітня 2024 21:22
    Не зрозумілий, тупий, не вартий перегляду фільм. Навіщо робити з такої прекрасної серії якусь комедійну клоунаду?
    0
  2. diareya
    #11 diareya Троянці 4 серпня 2023 19:02
    очікувала набагато гіршого, тому здалось досить непоганим і навіть приємним
    +1
  3. Ko
    #10 Ko Рутульці 10 жовтня 2022 16:23
    Тупеньке кіно
    +1
  4. MrGolem220v
    #9 MrGolem220v Рутульці 10 жовтня 2022 01:21
    Фільм 1\10 - гумор, максимально убогий, гірше Вартових галактики 2( а я думав це нереально переплюнути) - Битва з дітьми - це просто капець - ну реально, не відправити додому, а дати битися дітям???, як і просто ідіотська лінія кохання на протязі всього фільму - вона тупо неадекватна (ревнощі сокири - Що ****???) фільм - плювок в лице фанатам марвел. Ну добре боги роздовбаї(і Тор таким був) ну добре вони не пішли з ним - там явно було мало богів воїнів, ну добре син хеймдаля взяв сокиру, але вищезазначені 3 недоліки роблять фільм просто неадекватним( до битви дітей оцінка могла бути 5/10) але після...там 0 нікуди ставити...найгірший фільм в лінійці марвел- засрали чудову ідею з мечем, зламаним молотом, ідею крутого світу богів, декількома найтупішими рішеннями
    +1
  5. Гість Вадим
    #8 Гість Вадим Рутульці 25 вересня 2022 02:29
    Скільки можна прописати цю гендорну рівність це нефіга не нормально верне від такого і ще одне обісрали персонажа ДС, марвел похлопаєм, а колись я захоплювався вашими фільмами до поки геїв і лезбіянок не було!
    Як можна було так опустити Зевса ну коротко в цьму фільмі він: збоченець, тупий і слабкий
    0
  6. lLOGANl
    #7 lLOGANl Троянці 14 вересня 2022 22:12
    Не знаю що з вами народ, чи ви не вловили суті посил стилю фільма. Але от мені ця частина зайшла як і попередні про Тора. Мені найбільше сподобалась як грає Наталі Фостер це браво, мені тепер цей перс ще більше буде подобатись аніж Тор
    -2
  7. Charles Darwin
    #6 Charles Darwin Троянці 11 вересня 2022 21:26
    Було більш менш терпимо, але Геракл в кінці просто добив. Такий крінж, що очманіти. Єдине, що можу похвалити, це форму Тора і його музичну тему. Більше про це кіно особливо нема чого сказати.
    -1
  8. McKenzie
    #5 McKenzie Троянці 9 вересня 2022 18:10
    Крістіан Бейл - прекрасний актор!
    Добре, що забігла коментарі почитати, після перегляду. Заінтригували мене фільмом «Крізь горизонт». Треба подивитись.
    +10
    1. Yuriy03
      #4 Yuriy03 Троянці 9 вересня 2022 19:13
      Цікавий факт про фільм Крізь горизонт, у ньому є фрагмент, де майже 25 кадром нам показують на протязі кількох секунд, що сталося з попереднім екіпажем, там тупо пекло 18+, так от, коли Андерсон знімав ту сцену, то запросив порноакторів і там творилося таке пекло, шо
      рейтингова комісія сказала вирізати ту сцену.
      +1
  9. rititic
    #3 rititic Троянці 9 вересня 2022 16:51
    Мені подобається картини Тайка Вайтіті Кролик Джоджо,Полювання на дикунів і так далі. Він навіть дав нового дихання Тору в Тор: Раґнарок, но це найгірша його робота. Це просто ромком в сеттинге Marvel. Тільки Крістіан Бейл робить це схоже на кіно а не на повний кал. І дубляж не входить суди, ви просто котики, дякую за Українську.
    +18
  10. Soul Reaver
    #2 Soul Reaver Троянці 9 вересня 2022 06:57
    Я чомусь заснув після години перегляду цього "шедевру".
    Попередні частини були якійсь менш більш адекватні, з одного боку серйозні з іншого досить смішні та з дотепними жартами. Але ця, то вже якийсь треш та безперервний потік тупих дитячих жартів та кривлянь. Фільм більше схожий на якусь комедійну пародію, по типу "Дуже страшне кіно" ніж на серйозну картину. Тор з дорослого чоловіка та короля Асгарду, яким він був у попередніх фільмах, перетворився на якогось придуркуватого шмаркатого підлітка.
    +6
  11. Тіті
    #1 Тіті Рутульці 9 вересня 2022 02:06
    Гарний фільм. Структурно, чудовий. Звук чудовий. SGI на початку фільму видався не вельми якісним. Але здогадуюсь чому.
    Проте, дуже крутий візуал в перед-фінальній битві. Здалося, ніби це мульт, який намагається видати із себе стопмоушин анімацію.

    Є кілька питань, до деяких моментів. Щоб не спойлерити, не буду писати.
    Проте, якщо брати до уваги те, що цей фільм розповідає камінь, який може дещо прикрасити, дещо призабути та дещо прибрехати, то з цим воно видається ще смішними. Не здивуюся, якщо в наступному фільмі Тор буде божитися, що все було не так.

    Багато жартів. На жаль, не вельми зверталась увага на них.
    Здається, Вайтіті хотів зробити мульт саме для дітей, щоб ті могли уявити себе героями.
    З іншої сторони, весь цей супер-героїзм трохи знецінює роботу справжніх героїв.
    +3
  12. Yuriy03
    #0 Yuriy03 Троянці 8 вересня 2022 20:30
    ЦИРК З КОЗЛАМИ!

    Марвел все далі глибше пробиває дно, а те в шо перетворили Тора завдяки Вайкікі ше у 17 році це тупо пздц. Йому взагалі не можна давати знімати супергероїку, нехай повертається до оригінальних проектів і там свої надбання пропихає.
    Джейн Фостер стала імбовою, бо у неї 4 стадія раку. Я охрініваю як може персонаж не пройшовши довгий шлях, як було з сольниками всім відомих персонажів, отак взяти і опанувати Мьольнір і роздавати звізлюлей поганцям, отак просто бо сценаристу так треба і йдіть до сраки. Корг камінь-гей, його завдання переповідати минуле і розказати як він з'явився на світ від двох каменюк геїв, і ше тільки він вміє кликати отих недорізаних козлів. Валькірія лесбійка, яка тут постійно вказує Тору на його місце. Із Зевса зробили теж клоуна, головне в голові оргії.
    Дітки взагалі роздають люлей не гірше персонажів Війни Безкінечності.
    Єдиний хто більш-менш сподобався це Бейл, зрозуміла мотивація і сцени в другій половині наганяють хоч якусь драму, яку не перебивають на сміхуйочки.
    Завдяки цьому сраному мультивсесвіту персонажами можна крутити як заманеться. Ну як можна переживати за персонажа, якшо він вкінці буде живим? І кліпати 100500 фільмів по новій, хоч робити нового айрон-мена чорною транс жінкою.
    Ага забув про бісячий GNR, якого вставляють у екшн сцени і дуже хвалять Акселя, тим самим даючи чорношкірому малому його ім'я. Всі хто в темі наскільки Аксль Роуз тупий мудак зрозуміють.

    Кароче типовий Марвел 4 фази. Вибачте, багато на що можна закривати очі, особливо у фільмах про Месників, але це крінжова херня 5/10
    +9
    1. Yuriy03
      #-1 Yuriy03 Троянці 8 вересня 2022 20:37
      До речі, а як так сценарист пропустив той момент, коли Джейн розказує чуваку подивитися фільм Крізь горизонт?
      У підлітковому фільмі надають посилання на фільм жахів з рейтингом R.
      +4
    2. Biba
      #-2 Biba Рутульці 9 вересня 2022 11:28
      Звикай жити з козлами.
      0
Авторизація