Завтра
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.0
7 369
2
+2327

Опис Завтра

Після нещасного випадку юнак стає напівлюдиною-напівдухом. У потойбіччі похмурі женці наймають його для виконання особливих завдань.

Дивитися Завтра онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #2 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 09:55
    Чхве Джун Вун оббиває пороги різних компаній у пошуку роботи, але йому постійно відмовляють.
    Після чергової відмови на шляху додому він зустрів бездомного чоловіка, який намагається стрибнути з моста. Спочатку Чхве хотів пройти повз, але світла сторона його душі взяла верх. Намагаючись відговорити незнайомця від задуманого, ні звідки взялись двоє, які наголосили йому не втручатись у чужі справи. Під час цієї активної розмови безхатько наважився стрибнути, а Джун Вун намагаючись його врятувати зіслизнув разом з ним у річку Хан. Після інциденту Джун Вун дізнається, що душа прийшла до тями, але тіло знаходитиметься в комі ще три роки. Двоє незнайомців виявились женцями смерті, задача яких рятувати людей від самогубства, щоб зберегти рівновагу між світом живих та потойбіччям. Джун Вун долучається до їхньої команди з "Управління ризиками", щоб скоротити термін перебування в комі.

    Протягом сюжету нам розповідають історії людей, які не хочуть, щоб завтра настало. Драма проливає світло на гостросоціальні проблеми. Дехто скаже, що тут нічого нового. Так, нічого нового. А знаєте чому? Бо більшість суспільства й надалі неадекватно на них реагує. Суспільство полюбляє засуджувати тих, хто скоїв самогубство не знаючи причин, а інколи й самі являються тією причиною. Іншими словами вони вбивці, хоч і не усвідомлюють цього. Словесні вбивці, які не несуть відповідальності. Не дарма кажуть, що словом можна вбити, але словами можна й зцілити. Саме цим і займається наша команда. Вони намагаються віднайти людям сенс їхнього життя за допомогою слів, яких вони так потребують, яких так і не почули, яких навіть їхня підсвідомість не змогла сформулювати через тиск соціуму, слів, яких буде достатньо, щоб повернути бажання побачити завтра. Серіал вчить цінувати життя. Вчить уважніше спостерігати поведінкою людини й зрозуміти чи з нею все нормально. Адже від простих речей таких, як допомога, підтримка, уміння вислухати може змінитись чиєсь життя. Показує наскільки спілкування важливе та як може захистити від негативних наслідків, та який сильний вплив на психічне здоров'я воно має.

    Вірогідність того, що біля вас будуть люди, які вам допоможуть чи до вас завітає команда з управління ризиками мала. Тому драма спонукає вас:
    по-перше, цінувати життя;
    по-друге, бути тією людиною, яка зможе комусь допомогти;
    по-третє: "Зрештою, тільки ми самі себе можемо врятувати", - Ку Рьон.
    0
  2. Гість Наталія
    #1 Гість Наталія Рутульці 18 листопада 2022 16:05
    Дорама дуже зворушлива зачіпає всі труднощі буденного життя,актори молодці,і цікава як комедійне фентезі.
    +3
Авторизація