Відьма: Частина 2. Інша
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.2
16 591
3
+1525

Опис Відьма: Частина 2. Інша

Якась організація викрадає школярку, щоб тримати в секретній лабораторії та ставити над нею досліди. Через деякий час там відбувається НП, в результаті якого одна з юних жертв жорстоких експериментів втікає і за допомогою неймовірних здібностей рятує місцеву мешканку від бандитів. Так дівчинка знаходить нову родину, але таємна організація не готова відпустити свою суперзброю.

Дивитися Відьма: Частина 2. Інша онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #3 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 10:25
    Додайте перший фільм він є в двох озвучках від Project U&Lines та Bambooua. До речі друга частина теж. Також будь ласка додайте субтитри від Project U&A Lines, щоб був вибір.
    +1
  2. Oleh Klovan
    #2 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 09:47
    Один критик написав, що цей фільм можна дивитись навіть якщо ви не бачили перший, але я мушу не погодитись з його висновком. Я дивився першу частину й вона мені сподобалась.

    Якщо дивитися спочатку другий фільм, то це негативно вплине на сприйняття першого.
    Факт, який потрібно прояснити, що ця історія не мала намірів зупинятися на першому фільмі, це уже випливало з самої назви "Відьма: Частина 1. Диверсія". Але я мушу визнати, що під час перегляду мені чогось не вистачило у цьому продовженні. Нам пролили світло на деякі деталі, але наголошую, що ці деталі ви не повинні знати до перегляду першої частини. Попри те, що друга стрічка розширила кількість спецефектів у ній відсутня загадка, таємничість, напруга, як це було в першому. Ще у мене було відчуття, ніби цей фільм порізали. Можливо потрібно передивитись ще раз, щоб позбутись цієї думки.
    Насправді "Відьма: Частина 2. Інша" є містком до майбутньої третьої частини, тож саме від неї залежатиме, як завершиться трилогія і загальне сприйняття історії.
    +1
  3. feelSpace
    #1 feelSpace Троянці 18 березня 2023 23:38
    Перша частина хоч і не ідеальна, але краща за цей фільм. Протагоністка картонна і ніяка, другорядні персонажі нецікаві, антагоністів надто багато і вони нічим не виділяються. CGI смішної якості. Здібності в першому фільмі також були фантастичні, але вони були якісь більш приземлені та "реалістичні", не було такого, що персонажі просто літають чи відрощують кінцівки за секунду.
    +1
Авторизація