Шазам! Лють богів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
35 825
9
+3133

Опис Шазам! Лють богів

Біллі Бетсон та його брати і сестри з прийомної сім’ї все ще вчаться жити звичайним життям. Та підліткам, наділеним силами богів, це дається нелегко. Відносно мирне існування завершується, коли Дочки Атласа прибувають на Землю. Мстива трійця стародавніх богинь вирушають на пошуки викраденої у них магії. Біллі – він же Шазам – і його сім'я розпочинають битву за свої суперсили, свої життя і долю свого світу.

Дивитися Шазам! Лють богів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 9:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. jjjjjjjj
    #7 jjjjjjjj Рутульці 8 травня 2023 15:03
    Не розумію чому всі так обісрали цей фільм 💁‍♀️
    Насправді, я ніколи не любила супергеройські фільми, але цей реально сподобався !!! Трохи любовної лінії, легкий не напружений сюжет (мені не подобається коли дуе все напружено і заплутано), комедія, гра акторів зробили своє 😍🥰
    Але школяр-гей це зайве)
    -2
  2. Сміх
    #6 Сміх Рутульці 27 квітня 2023 21:15
    Додивився це лайно тільки через те, що заплатив за квиток в кінотеатр, і все одно не було куди йти.
    З плюсів:
    - 15 секунд вундервумен.
    - ще одна супергероїня доволі фактурна і пішла на меми, але під час перегляду я її не помітив
    Все інше дуже погано:
    - багато головних героїв, їх не встигав запам'ятати і вони не розкриті, мала ніби супер швидка, а інші хз
    - логіка в антогоністів дуже слабка: ви нам насрали, ми вам підісремо, притому втратим єдиний шанс відновити свій світ. Словом тупі мудачки, ніякої емпатії до них.
    - любовна лінія шита білими нитками, хімії німа
    - те як літаючі химери в страху не летіли вище метра щоб їх могли грохнути безкрилі єдинороги виглядало дуже тупо
    - піф пав, ви нас притиснули, а ми зібралися з силами і так ніби з останніх сил, бац Deus ex machina - і єдинороги всю нечисть прихлопнули. Нащо то єдинорогам - не зрозуміло.
    На героїв наплювати, антогоністи тупі кури які немають нормальної мотивації. Дивитися сцени після титрів не став.
    -2
    1. віффів
      #5 віффів Рутульці 30 квітня 2023 22:58
      про логіку так але не в всіх фільмах в подонків є причина але деякі не пророблені а деякі так
      0
  3. pasha
    #4 pasha Рутульці 26 квітня 2023 01:34
    Подивився Людину-мураху 3. на другий день Шазам 2. Я не скажу, що це шедевр, але мураху дивився в три заходи, бо постійно засинав. Шазам подивився на одному диханні і він навіть сподобався. Сюжет звичайно слабенький, але в порівнянні з Мурахою, цей фільм кращий. Марвел зараз щоразу випускає шлак. ДС могли б отримати для себе золотий час. Жаль, що не продовжили всесвіт Снайдера, куди Шазам міг вписатися і зустрітись із Чорним Адамом. Загалом, фільм вартий перегляду... Але на один раз.
    +6
  4. military_max
    #3 military_max Троянці 24 квітня 2023 21:02
    Сраний DC вони на роль сивої бабки не змогли кастінг зробити??? Тупо взяли першу сиву бабку яку побачили...
    -6
  5. military_max
    #2 military_max Троянці 24 квітня 2023 20:46
    27 хвилина нігер-шаман хоче найти того хто відповідає за збереження посоху, хоча він забувся повідомити "шазаму" про те що необхідно оберігати посох з силою якого можно знищити людство, ну трішечки забувся про таку дурню...
    -3
  6. alt
    #1 alt Рутульці 23 квітня 2023 11:06
    правильна назва фільму — Шиза
    припустімо, що фільм створений виключно на дитячу аудиторію. то що, режисери сприймають всіх дітей за розумово відсталих? навіть мультфільми для самих маленьких зараз роблять з більш глибоким сюжетом. якщо головний антагоніст поганець тільки тому що він антагоніст, це — тупо, якщо у нього нема правдоподібної історії за спиною, яку глядач міг би зрозуміти, чому він поступає як поступає, це — тупо
    0
    1. feelSpace
      #0 feelSpace Троянці 1 травня 2023 00:01
      таке враження, що ви фільм не дивились і просто написали рандомний шаблонний коментар.
      Пояснено, що в них вкрали силу, майже знищили їхній вимір і раніше люди були їхніми рабами. Ну й та головна "поганка" хоче не просто вкрасти силу назад і відновити свій вимір, вона хоче помститися. До того ж частина сил раніше належала їхньому батьку.
      Так, тут немає особистісного конфлікту між ГГ і поганцями. Головні герої напряму їм нічого поганого не робили. Але ж антагоністки і не з'явились нізвідки і не просто для того, щоб людей трохи повбивати та на драконі політати.
      +1
  7. Vano_sz
    #-1 Vano_sz Троянці 22 квітня 2023 00:08
    Таке відчуття, що мені достатньо подивитись новий фільм десь-інде, як не на цьому сайті і він в той же день з'являється тут.
    А тепер по ділу, більш-менш хороший фільм, більше розкриті персонажі, відносно 1ї частини. В якості екшина і меншості діснеївських цінностей (менше соплів, набудували більше цгі з блискавками і меджиком) само то для вечора. По мені, краще останньої марвеловської людини-мурахи. Серйозністю від цього фільму не тягне, 40-річний дурник з сільської ярмарки в латексі так і залишився, однак так чи інакше, додали більше внятних моментів.
    +1
Авторизація