Людина-мураха та Оса: Квантоманія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
33 525
7
+9143

Опис Людина-мураха та Оса: Квантоманія

Квантовий світ доволі складно дослідити, але доктор Генк Пім ніколи не зважав на жодні перепони. Його напрацювання використають Скот Ленґ та Гоуп аби продовжити вивчення незвіданого. Дослідження приведуть їх до зустрічі із несподіваним супротивником, існування якого вони навіть не могли припустити.

Дивитися Людина-мураха та Оса: Квантоманія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Олександр
    #6 Гість Олександр Рутульці 9 червня 2023 15:24
    Доброго дня!

    Не одне кіно чи серіал не відтворюються. Натискаю кнопку "Play" і нічого не відбувається (тільки стрілка крутиться типу завантаження). На різних браузерах, останні оновлення і нічого. Підтримка не працює
    0
  2. Тіті
    #5 Тіті Троянці 16 травня 2023 22:07
    Як совісний глядач, необхідно залишити відгук.
    У фільмі помітно багато слабких моментів, які я постараюся оминути, або лише трішки зачепити, щоб зацікавити споглядати їх самим)
    В загальному усі мінуси можна зібрати в два слова: "замало драми".
    Якщо трохи простіше, то досить "статичний" сюжет.
    Якщо трохи детальніше, то є зайві сцени, як от камео Мюрея)
    і ще кілька речей [відредаговано режисером фільму]

    Але без цього фільм можна подивитися і отримати задоволення, якщо не бути пихатою та всекритикуючою, здрадошукаючою особою.
    Цікавим і є деякі прийоми, яких раніше не доводилось спостерігати у фільмах Марвел, що наштовхує на думку, що нас чекає щось новеньке і цікаве. З цих прийомів можна виділити закадрового оповідача, що попадає в копілку компліментів цьому фільму.
    Сподобалась трансформація деяких лиходіїв, а яких ви побачите самі.
    Сподобалась схожість із Зоряними війнами. Здалося, що справді картинку хотіли зробити максимально схожою.
    Є ще кілька моментів, які мені сподобались, але я не можу розписати їх, бо це так сказало командування.... тобто це буде спойлером...
    хоча...
    Хотілося б зробити огляд на цей фільм і розказати більше про позитивні та негативні моменти. Але я не є блогером )))

    В загальному, думаю фільм заслуговує трошки більше ніж 6.3, бо все ж його не було нудно дивитися ))
    +3
  3. Сміх
    #4 Сміх Рутульці 27 квітня 2023 21:19
    Єдиний плюс який має це кіно, що я його дивився онлайн і за 15 хв вимкнув цю різнокольорову кашу. Про що були ті 15 хв? Табун головних героїв потрапив у квантовий світ - чого не ясно, що вони там почали робити - не ясно. Хтось з кимось переспав, а олень повівся ніби то так і мало бути.
    0
  4. Muchas
    #3 Muchas Рутульці 27 квітня 2023 08:37
    Увесь непотріб 4-ї фази нарешті зібрався докупи.
    Те, що фіналом стали замість попередніх "зібраних месників" два недолугих сольника - вже символізує. Але те, що усі ляпи усіх проектів фази не тільки дожили досі, але й успішно перекочували в один фільм та ще й збагатилися новими шедеврами "найбуде" - це вже вкрай нездорово.
    Посміятися вдалося, хоча і не за рахунок гумору сценаристів - це мабуть й усе доброго, що можна сказати про третю мураху.
    Несезон.
    -3
  5. Roman_
    #2 Roman_ Троянці 26 квітня 2023 21:20
    Хороше у цьому фільмі хіба озвучка. Марвел закінчився на Месниках.
    +2
  6. alt
    #1 alt Рутульці 23 квітня 2023 23:33
    можете зі мною не погоджуватись, але історії про людину мураху, на мій погляд, найменш продумані і логічні у колекції Марвел, а ця частина так взагалі — гарячкова маячня. якісь прибульці, ходячі броколі, бігаючі пушки, і все це у квантовому вимірі!!! ні, це навіть для зоряних війн було б занадто.
    візуально все наче непогано, але сюжет — просто відірви і викинь
    +4
    1. Vano_sz
      #0 Vano_sz Троянці 25 квітня 2023 20:40
      При тому, що майже всі істоти антропоподібні. Тим більше, що персонажів в'яжуть у світ Марвел, щоб ті якось перехрещувались і були "єдиною картиною", тому дійсно наляпали солянку і вийшло - не риба не м'ясо, не уха не холодець. Як по мені, то а як ще фільм, що має мати графоністий цгі графоній, в таких рамках поставити на ці графорельси - відправляй головного героя в шизосвіт, там художники вибухнуть "грибними фантазіями" і головне питання закрито. Ну а змістове навантаження, то вже як складеться. Ті, хто шукають зміст - не більшість, тому дивіться очі, а мозок там не лежав, най відпочиває.
      +1
Авторизація