Чужоземка
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
28 322
4
+3139

Опис Чужоземка

Захоплююче мелодраматичне фентезі, засноване  на однойменному бестсерлері Діани Геблдон.

За сюжетом, після завершення Другої Світової Війни, Клер та її чоловік Френк відправляються до Шотландії, ведені інтересом Френка до історії свого родоводу. Там і відбувається щось неймовірне: Клер потрапляє у 1743 рік, де у всю йде війна між англійцями і шотландцями. Дівчині необхідно боротися за виживання у ворожому минулому, а головне  -  відшукати спосіб повернутися назад в майбутнє, де залишився її чоловік Френк Рендалл...

Серіал «Чужоземка» (2014) доступний для перегляду онлайн українською.

Дивитися Чужоземка онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Olena.Ya
    #4 Olena.Ya Троянці 15 березня 2024 15:40
    Цей серіал став для мене справжнім відкриттям! Цікавий сюжет, дуже продуманий, логічний. Хоч це історія про переміщення в часі у Шотландії, насправді вона дуже перегукується з історією України. Ми переживали і переживаємо те ж саме - боротьба з окупантами, визвільний рух, сила, гордість і віра в свою націю. Події показуються дуже реалістично, без прикрас. Головні герої підібрані правильно - між ними є хімія, грають так, що віриш кожному слову. Але, що найбільше мені подобається в головній парі - вони розумумні, раціональні, віддані і щирі. Роблять помилки і вчаться на них. Адекватні персонажі - це велика рідкість для фільмів. Однозначно всім рекомендую!
    -1
  2. Віроніка
    #3 Віроніка Троянці 4 лютого 2024 16:44
    Все чекала, що Клер повернеться в своє століття до свого першого чоловіка Френка, але вона залишилася в жорстокому часі, та з людьми з дивними поглядами та поведінкою, не дивлячись на те, що вже пережила війну. Тому серіал не сподобався, не моє..
    -1
  3. Гість Юлія
    #2 Гість Юлія Рутульці 18 грудня 2023 21:20
    При всіх байках про українізацію я не знайшла україномовної озвучки. Хотілося б щоб була.
    +1
  4. Розі
    #1 Розі Рутульці 6 жовтня 2023 15:45
    Ненавиджу субтитри!!! Але... Від першого сезону у захваті!❤️ Дуже захоплює! Буде цікаво тим, хто любить подорожі у часі, історичні події та історії кохання. Є красиві еротичні сцени) Чудові костюми, декорації і дух минулих часів!
    Головна героїня дуже схожа на нашу Лесю Нікітюк, а Джеймі змахує на Гаріка Бірчу😂 чогось такі асоціації були)
    Усім раджу подивитися!
    0
Авторизація