Лицарі Зодіаку
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
4.4
23 625
2
+1557

Опис Лицарі Зодіаку

У центрі сюжета Сейя — свавільний підліток з вулиці, який заробляє на життя в боях без правил. У нього лише одна мета: заробити коштів, щоб відшукати викрадену багато років тому сестру. Під час одного з боїв хлопець проявляє у собі містичні надприродні здібності, про які навіть не підозрював. Тепер ставки зростають і хлопцю потрібно прийняти нового себе та пожертвувати усім, щоб зайняти законне місце серед Лицарів Зодіаку.

Дивитися Лицарі Зодіаку онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. alt
    #1 alt Рутульці 4 липня 2023 08:19
    Тим, хто не дивився аніме серіал 1986го мабуть це кіно не зайде. Насправді і для тих хто дивився, буде багато незрозумілого, тема не розкрита
    +2
    1. Trix
      #0 Trix Троянці 20 листопада 2023 13:18
      Дякую за коментар.
      Пошукаю інформацію щодо аніме. Не знала що були ще джерела,хоча в титрах вказано що сюжет базується на оригінальних історіях та персонажах з манґи Масамі Курудами "Святий Сейя" (Saint Seiya).

      Фільм доволі яскравий, спецефекти гарні, але затравка на наступні фільми залишає відчуття порожнечі. Наче нам щось показали, і наче ні.
      Історія з відсилками до античної міфології - для мене те, що треба. Але чогось не вистачило.
      Можливо у вигляді серіалу було б краще.

      Фільм не те щоб "Вау", але і не зовсім поганий. Щось середнє, як на мене. При тому мої очікування від трейлера були набагато вищі, від отриманого.
      0
Авторизація