Біжи, кролику, біжи
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.0
12 929
6
+121

Опис Біжи, кролику, біжи

Сара зі своєю семирічною донькою приїжджає до батьківського дому. Вперше побачивши дівчинку, бабуся сприймає онуку за свою зниклу дочку Еліс, якій на момент зникнення теж було сім. Після цього дочка Сари починає вести себе дивно: демонструє звички та поведінку зниклої Еліс. Матері спочатку здається, що дочка грає за підказками дорослих, але що далі триває «гра», то виразніше проявляється потойбічне у домі.

Дивитися Біжи, кролику, біжи онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Mista_Green
    #6 Mista_Green Троянці 14 липня 2023 04:17
    Юлька заснула одразу. Тож не можу сказати, шо фільм сильний. Але я додивився. Затягнуто, нудновато, сценарні взаємозв"язки провалені. Але ж Австралія. Там дивний континент
    0
  2. Ter-NOVA
    #5 Ter-NOVA Рутульці 14 липня 2023 03:56
    Неможливо написати відгук... Занадто різні враження від фільму.
    Однозначно, вартує перегляду! Однак варто попередити, що іноді є ризик заснути.
    Окремо відмічу акторську гру - на висоті.
    +1
  3. Kobold
    #4 Kobold Троянці 11 липня 2023 21:32
    Чесно кажучи розв'язки до кінця не зрозумів, але фільм в цілому норм.
    0
  4. tata_sonechko
    #3 tata_sonechko Троянці 7 липня 2023 17:07
    Ж) добрий трохи нудний
    +1
  5. Game Fan
    #2 Game Fan Рутульці 5 липня 2023 22:17
    непоганий фільм!! я б навіть сказав сильний трилер! давно не бачив схожих фільмів все якась перезнята мутня останім часом.
    +2
  6. Viska
    #1 Viska Рутульці 5 липня 2023 18:01
    Фільм десь на трієчку. Він міг бути цікавий, якщо б не тупила головна героїня і події розвивались не так хаотично. Може цей прийом комусь подобається, але коли є дії і наслідки- це канон, на це цікаво дивитись. Очікувала кращого кінця, бо цей був достатньо очікуваний. СПОЙЛЕР. Якщоб показали в кінці, що вона не знайшла дочку з чоловіком( який незрозуміло нащо з‘явився, бо він ніякої ролі і не зіграв), бо вбила її, коли була сцена з згадкою подій з її сестрою- це було б неочікувано і цікаво. І після цього було б непогано, якщо б після цього кролик зіграв свою роль, наприклад: показують що приїхав чоловік, вона лежить на підлозі і малює той чорний квадрат, вони шукають дівчинку- а вона мертва. Поліція, вона розповідає що бачила, згадує що вбила малу, її саджають до психлікарні. Вона сидить вже якийсь час там, але не дуже довго, ( починається музичка з кінця)і жінку випускають до кімнати відпочинку зі всіма і там вона бачить білих кроликів, яких привели для душевно хворих, щоб провести терапію. І остання сцена- вона завмирає на місці, починає панікувати, камера все ближче і ближче, ось вона вже має закричати, відкривається рот і ….титри. Я звісно не геній і не режисер, але такій кінець був би логічнішим і додавав паніки.
    +1
Авторизація