Дзвінок із минулого
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
13 363
6
+2939

Опис Дзвінок із минулого

Вони мешкають в одному домі й спілкуються телефоном, та їх розділяють 20 років. Серійна вбивця ставить на карту минуле й теперішнє незнайомки, щоби змінити власну долю.

Дивитися Дзвінок із минулого онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #6 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 09:40
    Полюбляєте трилери з незвичними сюжетами? Маю для вас дещо цікаве.

    Фільм починається з того, що дівчина, на ім'я Кім Со Йон приїздить відвідати свою хвору матір з якою, як ми бачимо стосунки не надто теплі. Під час подорожі Со Йон загубила телефон, тож перше, що вона зробила оселившись у занедбаному будинку свого дитинства, це знайшла телефон десятилітньої давнини, приєднавши його до мережі. Згодом на цей телефон почали надходити дивні дзвінки від не відомої їй жінки.

    Мені фільм сподобався. Взагалі, я полюбляю фільми з оригінальними сюжетами, які не зовсім зрозуміло куди заведуть і мають подвійні або відкриті кінцівки. Хоча з такими кінцівками є трішки "мороки", бо історія не покидає вас одразу після появи титрів. Ви або приймаєте той кінець, який вам до вподоби, або змушені розмірковувати над змістом, бо в таких проєктах вам його не кидають прямісінько в очі.

    Фільм не представляє себе, як мотиваційний чи глибоко філософський, насамперед це трилер і таким він є від початку й до кінця. Сам сюжет має елементи фантастики, навіть точніше містики, але зміст в ньому має бути.

    З розвитком сюжету Кім Со Йон проходить шлях від ненависті до любові. Дівчина все життя винила матір у смерті батька. Зі стану здоров'я матері на початку фільму можна зрозуміти, що вона прийняла вину та переживала страшний стрес, внаслідок чого організм не витримав. Але подробиці, які випливли пізніше, говорять про те, що це були безпідставні звинувачення.
    Усвідомивши свою помилку в Со Йон напевно пробудилось почуття провини та любов.

    Висновок приблизний.
    ✅1. Не звинувачуйте безпідставно, не робіть, не кажіть того, про що потім пошкодуєте.

    Хоча я не можу з впевненістю сказати, що Кім Со Йон приховувала навмисне свою провину, звинувачуючи натомість матір. Я не професіонал в таких питаннях, але мені здається, що це були особливості дитячої психологічної травми, коли дитина втративши близьку людину знаходилась в шоковому стані не усвідомлюючи, або відмовляючись вірити, що до цього була причетна вона.

    ✅2. Хочеш ти цього чи ні, а минуле не змінити. Навіть якби це було б можливо є ризик того, що може стати ще гірше.
    Це приблизно.

    Я не можу зробити повністю висновок, бо до кінця не зрозумів завершення. Нам дали дві кінцівки, щоб кожен собі вибрав ту, яка йому до вподоби в залежності від того оптимістом чи песимістом є глядач.
    0
  2. Гість Kent107
    #5 Гість Kent107 Рутульці 4 жовтня 2023 01:29
    Гарний переклад, чудовий трилер, варто глянути. Може ще пощастить та буде продовження ...
    0
  3. Odara
    #4 Odara Троянці 8 серпня 2023 17:11
    Подивилася фільм на одному диханні, дуже цікава задумка, яку чудово реалізували. Тільки варто дочекатися фінальних титрів, щоб побачити кінцівку.
    0
  4. Game Fan
    #3 Game Fan Рутульці 5 серпня 2023 13:08
    фільм до шедевру трохи не дотягує але 5/5,корейці вміють робити кіно!
    0
  5. syfer
    #2 syfer Троянці 28 липня 2023 21:48
    Після такого тріпу можна легко від’їхати в дурку з шизофренією. А якщо серйозно, то моя повага корейському кінематографу
    +1
  6. Країна Х
    #1 Країна Х Рутульці 28 липня 2023 19:21
    Хто додивиться до кінця - напишіть свої враження. Подивився неповні пів години. Ну таке собі... Візуально якісна робота, все решта якось не захоплює. Рейтинг накручений південнокорейцями, мабуть)
    0
Авторизація