Дім брехні: Трояндове помешкання
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
4 493
1
+77

Опис Дім брехні: Трояндове помешкання

Сюжет розгортається навколо житлового комплексу “Трояндове помешкання” та їхніх мешканців, таємниці, яких поступово розкриваються, що викликатимуть реалістичний страх і триматимуть у напрузі.

Дивитися Дім брехні: Трояндове помешкання онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #1 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 09:44
    Містичний трилер розповідає про жінку, яка шукає зниклу сестру в квартирі, яка знаходиться в житловому комплексі, який планують реконструювати. Підозрілі сусіли, які приховують свою жадібність за звичайною зовнішністю, і таємниці, які створюють напружену інтригу.

    Сон Джі На працювала за контрактом у готелі в Пусані. Вона не була в добрих стосунках зі своїм батьком і старшою сестрою Сон Джі Хьон, оскільки відчувала себе гіршою за старшу сестру, яка мала вищу освіту і поважну роботу, а її батько мав тенденцію краще ставитися до старшої сестри. Коли батько не зміг зв'язатися з Джі Хьон, він доручив Джі На повернутися до Сеула і дізнатися, чи не сталося з нею чогось. Неохоче, але Джі На взяла відпустку, щоб знайти Джі Хьон в апартаментах "Троянда".

    У першому епізоді початкова сцена відверта, що може змусити вас замислитися, чи той ви серіал дивитеся. Але не переймайтеся, це єдина сексуальна сцена в цьому серіалі. Взагалі можна було зробити в стилі, аля початкова стадія, а тут постукали у двері й на тому все.

    Серіал був досить цікавим, таємничим та інтригуючим. Мені сподобався, тож я можу спокійно рекомендувати.

    Але є один момент. Загалом в серіалі було дві сюжетні лінії, одна з яких доведена до кінця, а інша зрозуміла, але не розв'язана повністю і обривається. Залишились відкриті питання, які хотілося б з'ясувати.

    Інформації про 2 сезон цієї драми немає і більш за все він не планувався. Матеріалу як такого для другого сезону мало, хіба на одни додатковий епізод, щоб розставити усі крапки над і. Остання серія триває 39 хв. 36 с. разом з титрами. Чому не зробили епізод на 50-60 хв. і не розкрили другу сюжетку до кінця, хоча б у швидкому режимі? Я розумію, що це відкритий кінець, але, як на мене, він більш відкритий, ніж мав би бути. Хоча я не бачив занадто багато відкритих кінцівок, щоб класифікувати їх.
    +1
Авторизація