Крила кохання / Дочка посла
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
10 707
2
+55

Опис Крила кохання / Дочка посла

Молоді люди Санджар і Наре шалено покохали одне одного, проте батько дівчини був проти їхніх стосунків. Якось Наре та Санджар вирішують втекти та таємно одружитися. Однак у першу шлюбну ніч між закоханими відбувається сварка і Санджар проганяє кохану, після чого Наре зникає. Санджар у розпачі. Він вважає, що дівчина має коханця, і вона пішла до нього. Але все було зовсім інакше — Наре намагалася накласти на себе руки кинувшись зі скелі, але вижила. Так й існували вони, страждаючи поодинці і сумуючи один по одному. Через 9 років Наре знову з'являється у житті Санджара. І в найнесподіваніший момент — коли він уже збирався одружитися з іншою жінкою, вирішивши почати життя наново

Дивитися Крила кохання / Дочка посла онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. cezaryulia
    #1 cezaryulia Троянці 9 жовтня 2023 13:56
    Ох ці ж турецькі серіали, ніби в яму падаєш, але до кінця вже додивитись не можеш і перелистуєш серії.

    Думала, що фото серіалу, то якась помилка, але потім була розчарована, шо це не так і на другий сезон основна лінія сюжету зійшла на рівень, і занадто швидко змінилась. Тож 9 років ран від першого кохання, забулись занадто швидко, шоб впустити нове кохання, як кохана жінка не витримавши всього, пробачте п#здеця, кинула чоловіка з донькою. Шо🤷🏻‍♀️🤯? Чому б вже не довести до кінця, виглядає,як просто списання акторів, шо задовбались це грати. Через це неможливо й дивитись ці турецькі серіали.
    Думала, хоч трішки відволіктись, але терпіння нема.
    +2
    1. dayevheniia
      #0 dayevheniia Троянці 29 жовтня 2023 22:04
      Там прикол в тому, що Несліхан Атагюль(Наре) відмовилася грати через хворобу(хоча подейкують, через вічні ревнощі чоловіка і проблеми в сімейному житті), а актор, що грає Гедіза теж вже не хотів грати в цій дурні, тому сценаристи вирішили отак завершити його лінію. Дійсно, просто злив акторів, але вже що маємо.
      0
Авторизація