Балерина
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.2
8 314
4
+2331

Опис Балерина

Оплакуючи втрату найкращої подруги, яку вона не змогла захистити, колишня охоронниця вирішує виконати її останнє бажання.

Дивитися Балерина онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. MrNikolaus
    #4 MrNikolaus Троянці 13 січня 2024 09:48
    Динамічний бойовик, в дечому фантастичний... подивитись можна 8/10.
    0
  2. Це ганшп
    #3 Це ганшп Троянці 22 листопада 2023 18:16
    Мені особисто дуже сподобався фільм та його атмосфера.
    0
  3. Oleh Klovan
    #2 Oleh Klovan Троянці 20 листопада 2023 09:42
    Балерина - південнокорейський трилер 2023 року, знятий молодим режисером та сценаристом початківцем І Чхун Хьоном з Чо Чун Со у головній ролі. Це їхня друга співпраця після фільму Дзвінок (2020), що, як на мене, був доволі хорошим дебютом.

    Фільм розповідає про помсту колишньої тілоохоронниці за подругу, яку не змогла захистити, бо не знала всієї правди про її життя. Мін Хо була балериною. Одного дня вона наклала на себе руки написавши в записці, щоб Ок Чжу помстилася за неї. Сюжет досить простий від точки А до точки Б без твістів чи додаткових сюжетних ліній. Ми нічого не знаємо про подругу головної героїні на початку фільму. Їхні знайомство та дружба виринає в пам'яті Ок Джу протягом усього фільму.

    "Балерина" не соромиться бути жорстокою деякі сцени змушують примружитись. Фільм не великий за хронометражем, але має декілька хороших екшн-сцен з цікавими моментами.

    У фільмі немає нічого такого, чого б ми не бачили раніше, але він використовує добре поставлені бойові сцени, з потрібною кількістю зброї та ножів. Чо Чун Со чудово справляється зі своїми завданнями і виглядає досить вправною у стрільбі та бойових мистецтвах. Вона переконує глядачів в тому, що стояти на її шляху не слід.

    "Балерина" дає чітко нам зрозуміти з чим стикнулася подруга Ок Джу, але вона не заглиблюється у звірства, скоєні над дівчатами. Можливо, режисер не хотів робити фільм темнішим, ніж він є насправді. Однак, натяків достатньо.

    Тепер про те, чого мені не вистачило. Можливо, потрібно було створити більше драми. Показати з якими саме внутрішніми переживаннями Мін Хі допомогла справитись Ок Джу, адже ми не знаємо чому вона покинула роботу тілоохоронця.

    Сцена з засідкою в її квартирі. Нам показали лиш віддалено з іншої кімнати, що на неї напали відбулась коротка сутичка. Це могла бути ще одна крута екшн-сцена з що найменше чотирма суперниками.

    Сцена бійки в ліфті з трьома бандюганами залишилась за кадром. Як на мене, слід було її реалізувати через зйомку зверху, а також з боків з невеликою камерою на штативі рухаючи її по колу. Бійка була б не довгою, бо вона не очікувана для опонентів, але це було б ефектно з точки зору використання мінімальної площі.
    Фінальна сцена з купою бандитів могла бути трішки довшою. У головної героїні мали б бути ознаки того, що вона пережила важкий бій у вигляді синців, порізів. Це не критично і звучить як придирання, але все ж. Вважатимемо, що цей поєдинок був не найважчим для неї.

    Чи може "Балерина" стати поруч з культовими трилерами про помсту? Правду кажучи, ні.
    Але для перегляду на вечір цілком нормальний екшончик.
    0
  4. Гість Адріана
    #1 Гість Адріана Рутульці 20 листопада 2023 00:31
    Це фантастика:як одна дівчина тендітна може подолати купу виродків?Але фільм цікавий і сподобався.
    0
Авторизація