Марвели
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
46 044
21
-13165

Опис Марвели

Керол Денверс вдалось віднайти себе, перемігши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. Але через непередбачувані наслідки їй доводиться взяти на себе тягар дестабілізованого всесвіту. Одного разу обов’язок кличе Капітан Марвел в аномальну червоточину, пов’язану з Крі. Там сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо, астронавтки космічної станції Т.Е.С.А.К. І ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Дивитися Марвели онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 21:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Cosmo
    #14 Cosmo Рутульці 30 березня 2024 00:24
    Яка маячня, мабуть виключно для тінейджерів але навіть так дурня повна.
    -1
  2. YuRunner
    #13 YuRunner Троянці 7 лютого 2024 14:36
    Більше 3 разів хотілось вимкнути і подивитись щось краще. Але написати цей відгук об'єктивно додивився до кінця. Якщо коротко, то видно, що режисером є жінка, тому і фільм вийшов рожево-дівочим, наївним та якимось дещо дитячим. Розрахований на дітей та підлітків від 6 до 18 років, переважно дівчат. Треба терміново щось подивитись інше, щоб перебило враження)
    -2
  3. Гість Роман
    #12 Гість Роман Рутульці 24 січня 2024 16:27
    Фільм давно вже іде на екранах Європи. Навіть в Мордорі він вже є на піратських відео. У нас він тільки почав з'являтися. Фільм - "середнячок"! По зрівнянню з першими фільмами "Месників" - вступає у десятки разів! Слабка подоба сюжету, вимученого з минулих сюжетів!
    Ніхто вчасно не оновлює базу даних Eneyida.tv, - тож дякуємо за те, що взагалі хоча б щось сюди з нового потрапляє!
    Зв'язок з адміном сторінки сайту - відсутній. І розмови ми можемо вести лише самі з собою!
    -3
  4. Tarantinofm
    #11 Tarantinofm Троянці 19 січня 2024 15:39
    Мені зайшов фільм але, мені чомусь здається що не вистачає багато сцен. 🙄 А так набагато краще ніж Квантоманія
    0
  5. igorelk
    #10 igorelk Троянці 16 грудня 2023 19:20
    Мабуть фільм розрахований на дівчат шкільного віку...
    Керол Денверс якась розгублена в цьому фільмі.
    Рекомендую фільм Перестрілка 2016 року -британський комедійний бойовик.
    +11
  6. Precil-Kurok
    #9 Precil-Kurok Троянці 15 грудня 2023 20:03
    Дитячі мрії людей, чим би дитя не тішилось, аби не плакало!!! Зараз на даний момент один монстр, москальська лапоть, яка себе бачить над всіма!!! Якщо не зупинити цього монстра вчасно, то людство котиться до третьої світової, а це капець!!! Як казала у свій час Ванга, що третя світова почнеться зі Сходу, а з якої частини планети невідомо!!! І казала вона, що люди самі себе знищать, а потім шукатимуть сліди одне одного!!! Так що ось така реальність, хоч я і не песиміст, але все іде до того!!! А сам фільм, дитяча казочка, це тільки моя думка!!!
    -13
    1. Soul Reaver
      #8 Soul Reaver Троянці 16 грудня 2023 04:21
      Те, що рашистська наволоч то ворог для всього світу, я згоден, а от щодо Ванги ви глибоко помиляєтесь. Ця особа була "на підсосі" у КДБ і тодішньої влади, і говорила вона те, що було їм потрібно, слово в слово як теперішні московитські провидці, шамани та пропагандисти, і більшість з тих "пророцтв" були написані постфактум і вигадуються дотепер. Відкрийте інтернет і почитайте всю правду про цю особу. До всього, що писалось чи показувалось за часів СРСР треба ставитись скептично і ретельно перевіряти, чого варті Кашпіровський, Чумак, Вольф Месінг та інші.
      +22
      1. Precil-Kurok
        #7 Precil-Kurok Троянці 16 грудня 2023 13:43
        Це я згоден щодо цих псевдопередбачників, вибачте що так висловився, але є і відмінності щодо цього, бо коли у свій час я сидів перед екраном Кашпіровського, то у мене шов після операції дійсно розійшовся, немає і сліду, наче і небуло операції!!!
        Так що, у кожного своя віра!!!
        -14
        1. Soul Reaver
          #6 Soul Reaver Троянці 17 грудня 2023 08:38
          Ну звісно, звісно, то все лише завдяки Кашпіровському і жодні ліки та креми ніколи не використовувались, та й саму операцію він мабуть сам особисто вам через екран телевізору робив.
          Багато людей після лікарні дякують богу за порятунок, але забувають, що всю ту важку роботу зробили лікарі, а міфічний бородатий дідок на небі тут ні до чого.
          Коли вже людство з середньовіччя вилізе "facepalm".
          +13
          1. Precil-Kurok
            #5 Precil-Kurok Троянці 17 грудня 2023 14:01
            Я бачу, що кожен із своєї колокольні судить, і рахує, що він розумніший за інших!!! Я не збираюсь тобі щось доказувати але, на ліки і лікарів я давно положив, бо це тільки трата грошей, а результат мінімальний, якщо звісно не попадеш до гарного лікаря, бо зараз дуже багато розвелося теж псевдолікарів!!! То зараз краще повернутись до середньовіччя, ніж тратити час на псевдолікарів!!! А щодо міфічного бородатого дідка, то він на небі, а я на землі, і щоб він звернув увагу на когось із нас, то потрібно цього заслужити!!!
            Чомусь операційний шов на протязі 30 років не зникав, а тут зрозумів, що його не відчуваю, зник.
            -15
  7. coffeeeeee.X
    #4 coffeeeeee.X Троянці 14 грудня 2023 10:04
    Не знаю як іншим, а мені сподобалося. Моя оцінка 9.5 з 10
    -7
  8. sapsan
    #3 sapsan Троянці 14 грудня 2023 09:11
    Фільм просто ужас, нудний, затянути, може для дітей 10-12 років цікаво, дивитись нема на що
    +5
  9. Soul Reaver
    #2 Soul Reaver Троянці 10 грудня 2023 05:46
    Єдиний плюс фільму (не враховуючи котиків) це те, що він іде всього півтори години, а не дві з половиною як зазвичай у фільмах Марвел. ;)
    +26
  10. Vano_sz
    #1 Vano_sz Троянці 8 грудня 2023 22:18
    Взагалі не відстрелюю, чого захейтили цей фільм. Як філер між чимось і чимось - саме то. Тут або напрошується на "молодих месників" або на поглиблення з Людьми Ікс. Все. А по ефектах чи по лейтмотиву "Капітан Марвел", як тугого персонажа, що ноги з другої педалі й не знімає по всій серії, то тут ще цілком огого. Тобто і фільм розбавлений новішим, живішим, так і старі канони зберегли, ну комусь може подобався такий підхід. Тому я хз, що тут такого нетакого? Сучасна анаоргія ДС - Синій Жук. З неба зірок не хватає, але й все, що требується від фагтастики про героїв коміксів має. Тверда 4 з 5.
    -10
  11. Гість Діма
    #0 Гість Діма Рутульці 8 грудня 2023 21:31
    Не хочу образити фанатів всесвіту марвел,але типовий прохідний фільм,дивитись можна,але не треті вартові,якщо порівнювати
    +10
  12. cezaryulia
    #-1 cezaryulia Троянці 8 грудня 2023 20:18
    Якби мені було 11-14 років, я б від цього фільму фанатіла. А так, це фільм на задньому фоні коли робиш якісь побутові справи.
    +10
  13. Pakosti
    #-2 Pakosti Троянці 8 грудня 2023 19:23
    Популярність фільмів Marvel серед жіночого населення не така ,як хотілось би? Тоді збираємо групу жінок проти одного антагоніста, антигероя жінки, де чоловік буде знаходитись в тіні як прибічник, фамільяр, такий собі посіпака ,як на цьому постері. Ці зміни на цільову аудиторію притягують тупість і сексизм на минулі картини. Ми дали мужикам зарубу з Таносом, жінкам ми дамо Марвели, а дітям також щось зліпим, хехе бабкі же. Час показує ,що якби ця героїня пакистанського походження скакала би на фоні якоїсь епічної заруби проти Галактуса, її рейтинг був би більшим чим в особистому фільмі, бо люди почали би жалітись і персонаж став би дійсно культовим. Я витерпів ці приховані сексистські ярлики в фільмі і можу спостерігати за об'єднанням світів, надіюсь тут вони не налажають.
    +12
    1. Soul Reaver
      #-3 Soul Reaver Троянці 13 грудня 2023 05:24
      А я не впевнений, що цей фільм і для прекрасної половини людства підійде, бо моя дружина наприклад його теж не витримала. А от треті Вартові ми дивились на одному подиху. Тож я навіть не знаю на кого розраховане таке кіно.
      +17
  14. Nic
    #-4 Nic Троянці 8 грудня 2023 18:24
    Хто вже дивися ? Варто хоч час тратити ?
    +3
    1. cezaryulia
      #-5 cezaryulia Троянці 8 грудня 2023 20:16
      Якщо більше нічого дивитись взагалі.
      На один раз
      +4
    2. Гість РОМАН
      #-6 Гість РОМАН Рутульці 24 січня 2024 16:38
      Ні. Перший фільм набагато кращий. Не вартий уваги. Але можете перевірити... Якщо до половини фільму зможете дочекати - здивуюся!
      0
Авторизація