Нащадок
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
10 865
4
+814

Опис Нащадок

Марко Хан — боксер зі складним минулим, який мешкає з хворою матір'ю на Філіппінах. Щоб оплатити дороге лікування матері, головний герой намагається розшукати рідного батька з Південної Кореї, який є багатою людиною, але зазнає серії невдач. Якось Марко раптово стикається з адвокатом, який стверджує, що той представляє його батька, який хоче зустрітися із сином. Амбіційний боксер вирушає до Південної Кореї, але відразу ж після прибуття потрапляє в засідку таємничого вбивці та групи агресивно налаштованих переслідувачів.

Дивитися Нащадок онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. MrNikolaus
    #4 MrNikolaus Троянці 11 лютого 2024 16:06
    На сам перед сподобався переклад у цьому фільмі (сам текст і манера перекладу), за що ВЕЛИКИЙ РЕСПЕКТ. А на рахунок самого сюжету даного фільму, то получився не поганий корейський екшн... (погоня, перестрілка, бійки (з фантастичними епізодами) - все включено). Короче кажучи нудно не було. (Хоча на мій погляд з даним сюжетом могли б легко вкластись у тривалість по часу у 90 хвилин). На початку стрічки було якось все досить заплутано і не зрозуміло... наприклад чому безліч персонажів ганяються за даним кіногероєм... проте поступово усі "пазли" почали складатись до купи... а кінцівка взагалі получилась з неочікуваним поворотом сюжету. Короче кажучи, на один раз, підійде для перегляду. Моя оцінка 7,5/10.
    0
  2. Єгор
    #3 Єгор Рутульці 11 січня 2024 01:58
    Непоганий фільм сподобався але сцена де родина якась хлопця хотіли роздеребеніти щоб їх батько вижив не сподобалося лайно
    -1
  3. Olena.Ya
    #2 Olena.Ya Троянці 10 січня 2024 23:24
    Нудний, затягнутий фільм. Не витримала навіть половини
    -1
  4. Yuron
    #1 Yuron Троянці 10 січня 2024 18:39
    файний фільм
    +1
Авторизація