Бажання
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.6
39 959
4
-2144

Опис Бажання

Історія розповідає про кмітливу дівчину-ідеалістку, яка загадує настільки сильне бажання, що на нього відгукується космічна сила - маленька кулька безмежної енергії. Щоб врятувати свій народ, вони протистоять лихому королю. Адже коли воля однієї сміливої людини поєднується з магією, можуть відбуватися дивовижні речі.

Дивитися Бажання онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. lLOGANl
    #2 lLOGANl Троянці 10 лютого 2024 18:29
    Мульт класний сподобався 8⃣/🔟 є багато відсилок з попередніх Дісней мультфільмів
    -2
  2. leylajonova
    #1 leylajonova Троянці 25 січня 2024 14:22
    Розчарована. Цей момент коли до останнього вболівала за антагоніста. Показувалось його життя, переживання, боротьба між добром і злом, як до останнього не хотів лізти до забороненої магії, пробував розділяти що правильно і неправильно, переживав за процвітання свого народу, за безпеку народу. І тут, коли на нього багато що навалилось, на нього просто забили, забули всі все добро що він робив, і просто зробили злодієм номер один. Давайте чесно, головна героїня тут більше як егоїстка, яка рветься за своїм бажанням. Причиняюче біль усім. Замість того щоб допомогти і достукатись до короля, вона поводиться як псіховане дівчисько. До останнього вірила у казку, де антагоніст зрозуміє почуття усіх, хто віддав своє бажання. Але ні. Його дісней вирішив зробити "козлом відпущення". Очікувала на щось краще, а вийшов якийсь... злив
    +6
    1. lLOGANl
      #0 lLOGANl Троянці 10 лютого 2024 18:28
      🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
      -1
    2. 25%
      #-1 25% Рутульці 31 березня 2024 22:05
      Дуже схоже що коментатор не розуміє суті проблеми зображеної в мультику, і "кричить" - дайте йому ще сто днів.

      Якщо по серйозному, як на мене ідея поста - кожен є майстром своїх бажань і жоден "зелений чарівник" не подбає про них а навіть використає проти тебе! "Прості рішення"
      +4
Авторизація