Люблю тебе ненавидіти
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.2
14 608
3
+690

Опис Люблю тебе ненавидіти

На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Дивитися Люблю тебе ненавидіти онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість lily
    #3 Гість lily Рутульці 3 квітня 2024 14:50
    Була б дуже вдячна, якби був вибір між українською озвучкою і оригіналом (англійською) у фільмах, щоб не треба було по чужим сайтам ходити. Зможете таке зробити?
    0
  2. forest
    #2 forest Троянці 9 березня 2024 22:38
    Дещо дивний фільм вийшов... Ніби в своєму жанрі та щось явно пішло не так...чи то сценарій недотянув чи то актори трохи підкачали головні... Дивитись. звісно можна та потім багато питань.
    -4
  3. MrNikolaus
    #1 MrNikolaus Троянці 8 березня 2024 14:37
    ДУЖЕ наївно, все передбачувано та банально, намагання епізодами створити романтичну атмосферу з фільму " Титанік"... Але це все характерно для такого жанру, тому притензій до даної стрічки немає... За те, дуже легкий для прегляду і абсолютно не складний сюжет з дуже яскравими та мальовничими епізодами з Сіденеєм... Тому на вечір з коханою людиною для романтичної обстановки (НА ОДИН РАЗ) годиться. За романтичний настрій, моя оцінка 8/10.
    -8
Авторизація