Мадам Павутина
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
3.8
21 339
9
-274

Опис Мадам Павутина

Кассандра Вебб, парамедикиня з Мангеттену, виявляє в собі здібності до ясновидіння. Дізнавшись більше про своє минуле, вона знайомиться з трьома дівчатами, яким судилося могутнє майбутнє… якщо всі вони зможуть пережити смертоносне сьогодення.

Дивитися Мадам Павутина онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 9:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. diareya
    #8 diareya Троянці 3 квітня 2024 15:42
    загалом, я розумію чому фільм має такий рейтинг. є певні неправдоподібні чи награні моменти. насправді, їх досить багато. візуальні ефекти фінальної бойової сцени виглядають трішки топорно. по якості це точно не виглядає як робота марвел (справедливо, вона нею і не є. зняла ж коламбія пікчерз). фізика, коли будівля рушилась, була дуже неправдоподібна, і більше відчувалась як катсцена з якоїсь відеогри. антагоніст теж сумнівний. але аби розбавити негативні відгуки, я хочу трішки похвалити цей фільм. тому що у цілому, цей фільм не викликав у мене негативу. та і я впевнено можу сказати, що перша половина фільму була досить цікавою. що ж, перша деталь, яка зачепила моє око -- різниця у методі зйомки між 1970 та 2003. атмосферу намагались відтворити не лише фільтром, корекцією кольору, а й рухами камери що були характерними для стрічок цих років. другий момент що мені сподобався -- питання реальності і вигадки. діалог скруджа про тіні речей дійсних, і її власні сумніви, це все відсилає нас до міфу про печеру, авторством Платона. знаходячись у печері, сидячи спиною до виходу, людина бачить лише тіні людей що проходять повз. ті тіні є її дійсністю, а для людей зовні -- це лиш тіні. то як розрізнити що є тінь речей, а що реальність? де хиба, а де дійсність? хотілось звісно, щоб фільм більше розкрутив цю думку. можливо б навіть провернув пару-трійку твістів із її видіннями, основуючись на цьому. також, теза про вибір, і візуальні ефекти тріпів головної героїні, чомусь віддавали флером гри "Life is Strange". в цьому, абстрактному плані, фільм мені і запам'ятався. ну, і звісно, акторка в цьому фільмі дуже гарна. на цьому, мабуть все. у підсумку скажу, що фільм таки посередній. він мав більший потенціал, але не зміг його реалізувати. моє враження про нього цілком нейтральне. тож вирішуйте дивитись вам, чи ні, на свій страх, ризик і розсуд :)
    +1
  2. cezaryulia
    #7 cezaryulia Троянці 3 квітня 2024 15:17
    Через рекламу думала, шо щось цікаве буде. І на початку так і було, багатообіцяюче. Але вже після "знайомства" з дівчатами, пішло поїхало куди попало.
    Для підлітків думаю чудове, для поціновувачів гарної фантастики, ні.
    +3
  3. doker23227
    #6 doker23227 Троянці 1 квітня 2024 22:10
    даже не знаю що я подивився.. чи це пародія на людину паука чи це на люди Х щось таке ... ні риба ні мясо.. одноразовий перегляд... оцінка фільму 4/10
    +4
    1. alt
      #5 alt Рутульці 10 квітня 2024 23:09
      саме таке враження і у мене, який вінігрет з людини павука і люди-Х (тільки в даному випадку це не ікс)
      0
  4. Катапульта
    #4 Катапульта Рутульці 29 березня 2024 09:48
    не варте перегляду
    +3
  5. Pakosti
    #3 Pakosti Троянці 29 березня 2024 03:42
    дуже сильно тягне педофілами, не розумію як таке пускають в широкі маси. кадр де вона вилітає з 2 поверху на швидкій над вагітною і попадає точно в антигероя, ну це така епічна хрінь, серйозно. в закінченні буде гарна пародія на людей Х
    -4
  6. ukrainaponadyse
    #2 ukrainaponadyse Троянці 27 березня 2024 20:31
    Крутяцке кіно
    -5
  7. forest
    #1 forest Троянці 23 березня 2024 23:07
    Дякую за перегляд. Кіно підліткове. Марвелівське. Кілька ляпів і дещо наївні моменти і повороти є, та глянути можна.
    0
  8. ukrvas
    #0 ukrvas Троянці 22 березня 2024 18:12
    рейтинг багатообіцяючий )))
    +5
Авторизація