Паразит: Сірі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
3 992
2
+35

Опис Паразит: Сірі

Коли невідомі паразити жорстоко захоплюють людські тіла й здобувають владу, людство мусить піднятися на боротьбу з невідворотною загрозою.

Дивитися Паразит: Сірі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 14 квітня 2024 01:14
    чувак з губами на долоні був топ, а це доповнення має далеке відношення до манги Хітосі, хоча я не сказав би що це повна х_йня. це є трійочка...яку аніме перевершить за 6 серій. скільки вони наплодять таких "трійочок"? Невідомо. Яке аніме буде наступним? Akira? Ніхто не знає. Але після такої кількості реінкарнацій і розширень світів, я відчуваю занепокоєння. Якщо когось вразив цей серіал, подивіться аніме, якщо ви хочете щоб у вас реально відвисла щелепа, почитайте мангу, та врахуйте той факт ,що сюжет і ілюстрації втілювались однією людиною, а тут команда не може дати цікавий, насичений сценарій і недерев'яних акторів. Для мене подібні проекти це є прояв людської ліні і регрес в цілому. А фінал є сирим і нудним, там мало вилізти око? губи? вухо?х...Тому котіться ви зі своїми паразитами до дідька.
    0
  2. Saqer
    #1 Saqer Рутульці 12 квітня 2024 01:03
    Всім фанатам шикарної історії про паразитів, не дивіться цей серіал, абсолютно нікчемний, з нікчемною головною героїнею.
    Для тих хто не знайомий з історією паразитів, подивіться аніме (прочитайте мангу), куди краще ніж ось це що зняло нетфлікс.
    +1
Авторизація